Νέο viral κόλπο στο TikTok για να πίνεις περισσότερο νερό

Νέο viral κόλπο στο TikTok για να πίνεις περισσότερο νερό

Οι περισσότεροι από εμάς, από την στιγμή που ξυπνάμε κιόλας, μπαίνουμε σε μία… χαοτική καθημερινότητα. Με δουλειά που πρέπει να ολοκληρωθεί, emails να έρχονται, και deadlines που πιέζουν. Κάπως έτσι μπορεί να φτάσει μεσημέρι χωρίς καν… να πιούμε νερό. Και είναι λάθος.

Αλλά όταν συνειδητοποιήσουμε ότι διψάμε, οι ειδικοί λένε ότι είμαστε ήδη αφυδατωμένοι. «Η αίσθηση της δίψας μας δεν εμφανίζεται πραγματικά μέχρι να αφυδατωθούμε 1 ή 2% εκατό», λέει στο UConn Today ο Lawrence E. Armstrong, Ph.D., καθηγητής φυσιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ. Και παρόλο που η ξηροστομία τείνει να είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρούμε, υπάρχουν και άλλα σημάδια που μπορεί να μην γνωρίζουμε. «Μέχρι τότε, η αφυδάτωση έχει ήδη αρχίσει να επηρεάζει την απόδοση του μυαλού και του σώματός μας», λέει

Έρχεται τώρα το WaterTok. To νέο trend στο TikTok για να πίνεις περισσότερο νερό μέσα στην ημέρα σου.

@takingmylifebackat42 I LOVE YALL SALTED CARAMEL APPLE WATER #water #drinkwater #WATERTOK #flavoredwater #wateroftheday #healthyrecipes #weightloss #ootd #gastricsleeve #motivation #positivevibes ♬ Paradise - TELL YOUR STORY music by Ikson™

Το WaterTok είναι ουσιαστικά δύο διαφορετικοί τρόποι να «πείσουμε» τον εαυτό μας να καταναλώνει περισσότερο νερό. Ο πρώτος είναι προσθέτοντας στο νερό φρούτα εποχής ή λαχανικά, όπως φράουλες, αγγούρι ή λεμόνι, αλλά και οργανικά σιρόπια με ευχάριστη γεύση. Με αυτή την προσθήκη, το νερό γίνεται πιο ενδιαφέρον γευστικά και ίσως η κατανάλωσή του δεν μοιάζει τόσο με «αγγαρεία».

Οι δημιουργοί δημοσιεύουν το “Water Of The Day” τους για να ενθαρρύνουν τους followers τους να δημιουργήσουν τις δικές τους συνταγές και να μοιραστούν τις προσπάθειές τους για ενυδάτωση όλη την ημέρα.

Tο δεύτερο τρικ που μπορούμε να ακολουθήσουμε για να γίνει η ενυδάτωσή μας πιο ελκυστική είναι να αγοράσουμε ένα ωραίο και stylish μπουκάλι νερού. Αυτή η στρατηγική ποντάρει στην αισθητική και τα οπτικά νεύρα, τα οποία θα συνδυάσουν το ωραίο μπουκάλι και το νερό με κάτι ευχάριστο, κάνοντας πιο εύκολη τη διαδικασία της νέας συνήθειας.

πηγή: itspossible.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα