Κατσαρίδες: Η μυστική συνταγή της γιαγιάς με μόνο 2 υλικά που θα τις εξαφανίσει οριστικά από το σπίτι σας

Κατσαρίδες: Η μυστική συνταγή της γιαγιάς με μόνο 2 υλικά που θα τις εξαφανίσει οριστικά από το σπίτι σας

Έχετε δοκιμάσει τα πάντα όμως οι κατσαρίδες εξακολουθούν να κάνουν βόλτες στο μπάνιο, την κουζίνα, το σαλόνι και τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας. Δείτε την μυστική συνταγή της γιαγιάς με  μόνο 2 υλικά που θα τις εξαφανίσει οριστικά.

Δεν υπάρχει χειρότερος επισκέπτης στο σπίτι μας από τις αποκρουστικές κατσαρίδες, το έντομο που μόλις εμφανιστεί όλοι ψάχνουν αποτελεσματικούς τρόπους να το διώξουν.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά προϊόντα στην αγορά, αλλά περιέχουν μερικές εξαιρετικά επιβλαβείς χημικές ουσίες που θα σκοτώσουν τις κατσαρίδες, αλλά θα αφήσουν δυσάρεστη μυρωδιά στο σπίτι και θα θέσουν σε κίνδυνο την υγεία σας και την υγεία των κατοικίδιων σας.

Παρακάτω θα βρείτε μία φυσική συνταγή που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις ενοχλητικές κατσαρίδες.

Η μυστική συνταγή

Θα χρειαστείτε:

1 κρόκο αυγού
30-50g Βορικού οξέος σε σκόνη

Παρασκευή:
Βάλτε σε ένα μπολ τον κρόκο και το βορικό οξύ.Ανακατέψτε για να κάνετε ένα παχύ μείγμα. Στη συνέχεια,φορώντας πάντα γάντια, φτιάξτε μικρές μπάλες από αυτό το μείγμα, αφήστε τις να στεγνώσουν για μια ώρα και στη συνέχεια τοποθετήστε τις γύρω από το σπίτι σε εξέχουσες θέσεις και γωνίες .

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην κουζίνα και το μπάνιο.

Οι κατσαρίδες θα προσεγγίσουν τις μπάλες και θα τις αγγίξουν με το μουστάκι τους.

Η μπάλα του βορικού οξέος θα εξουδετερώσει την κατσαρίδα. Ένας αυξανόμενος αριθμός των κατσαρίδων θα έρθει κοντά στις μπάλες. Αρχικά, μπορεί να σκεφτείτε ότι αυτό το απλό τέχνασμα δεν έχει αποτελέσματα, αλλά μετά από μερικές εβδομάδες, θα καθαρίσετε ένα μεγάλο αριθμό νεκρών εντόμων και τελικά, θα εξαφανιστούν εντελώς.

Οι θηλυκές κατσαρίδες μπορούν να έχουν κάνει αυγά και να εκκολαφτεί μια νέα γενιά. Ως εκ τούτου, εάν χρειάζεται, επαναλάβετε την ίδια διαδικασία μετά από 6 μήνες.

Πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα