Λεκές από παγωτό: Πώς να καθαρίσετε τα ρούχα σας

Λεκές από παγωτό: Πώς να καθαρίσετε τα ρούχα σας

Αχ, αυτό το παγωτό! Αυτή η δροσερή, γλυκιά απόλαυση που κάνει τις καρδιές μας να λιώνουν και... τα ρούχα μας να λερώνουν! Ας είμαστε ειλικρινείς, όλοι μας κάποια στιγμή το είδαμε να στάζει πάνω στα ρούχα μας αφήνοντας πίσω του λεκέ. Μην ανησυχείτε, όμως, γιατί σε περίπτωση που σας ξανασυμβεί έχουμε τη λύση που θα σας επιτρέψει να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας γλυκό χωρίς φόβο και πάθος!

Αν το παγωτό αποφασίσει να κάνει μια βουτιά στο ρούχο σας, μην πανικοβάλλεστε. Μια απλή λύση υπάρχει και βρίσκεται στην κουζίνα σας: το αλάτι. Διαλύστε δύο φλυτζάνια αλάτι σε ζεστό νερό και βουτήξτε την "τραυματισμένη" περιοχή για περίπου μισή ώρα. Θα εκπλαγείτε από την εξαφάνιση του λεκέ!

Για τους λεκέδες που αποφασίζουν να μείνουν και δεν λένε να υποχωρήσουν, η λύση είναι ένα κλασικό απορρυπαντικό πιάτων. Μουλιάστε το ρούχο σε κρύο νερό με λίγο από αυτό το θαυματουργό μείγμα και παρακολουθήστε τον λεκέ να εξαφανίζεται ως δια μαγείας.

Για τους ακόμα πιο επίμονους λεκέδες, το πράσινο σαπούνι, το αγαπημένο όπλο καθαριότητας που χρησιμοποιούνταν πολύ παλιά, έρχεται να δώσει τη λύση. Τρίψτε την περιοχή και αφήστε τον γευστικότατο αυτό λεκέ να γίνει απλώς μια γλυκιά ανάμνηση.

Τώρα που ξέρετε πώς να καθαρίσετε αποτελεσματικά τους λεκέδες από παγωτό, μην αφήσετε λίγο σοκολατένιο σιρόπι να σας στερήσει τη χαρά της γεύσης. Αφήστε τον φόβο πίσω και απολαύστε κάθε μπουκιά, κάθε στιγμή!

πηγή: spirossoulis.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα