Πως το Facebook δεν θα διαβάζει τα μηνύματά σου με αυτή τη ρύθμιση του Messenger

Πως το Facebook δεν θα διαβάζει τα μηνύματά σου με αυτή τη ρύθμιση του Messenger

Κάνε το Facebook να μην διαβάζει τα μηνύματά σου με αυτή τη ρύθμιση του Messenger

Μέσω της end to end κρυπτογράφησης ακόμη και το ίδιο το Facebook όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει στην ιστοσελίδα του δεν μπορεί να δει τα μηνύματα που στέλνεις. Για να ξεκινήσεις μια κρυπτογραφημένη συνομιλία με κάποιον η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή. Συγκεκριμένα, επιλέγεις το προφίλ που θέλεις και πιέζεις στο έναρξη κρυπτογραφημένης συνομιλίας όπως φαίνεται στην εικόνα.

 Από το κινητό μας σε Android που έχουμε στη κατοχή μας και το δοκιμάσαμε επιλέγουμε ξανά τη φωτογραφία προφίλ του ατόμου με το οποίο θέλουμε να συνομιλήσουμε και στη συνέχεια πιέζουμε το Go To Secret Conversation. Αμέσως το Messenger μας ενημερώνει ότι οι συνομιλίες μας προστατεύονται με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο.

Το Facebook αναφέρει:

Η κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο στο Messenger προσφέρει επιπλέον ασφάλεια και προστασία στα μηνύματα και στις κλήσεις σας, ώστε μόνο εσείς και ο συνομιλητής σας να μπορείτε να τα δείτε, να τα ακούσετε ή να τα διαβάσετε.
Το περιεχόμενο των μηνυμάτων και των κλήσεών σας σε συζητήσεις με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο είναι προστατευμένο από τη στιγμή που θα φύγει από τη συσκευή σας μέχρι τη στιγμή που θα φτάσει στη συσκευή του παραλήπτη.
Αυτό σημαίνει ότι κανένας άλλος, συμπεριλαμβανομένης της Meta, δεν μπορεί να δει ή να ακούσει τι στείλατε ή τι είπατε. Δεν θα μπορούσαμε να διαβάσουμε αυτά τα μηνύματα, ακόμα και αν το θέλαμε.

techmaniacs.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα