Πανελλαδικές 2017 Μαθηματικά Ο.Π.: Προτεινόμενα θέματα

Την Παρασκευή ξεκινούν οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων να εξετάζονται στα μαθήματα προσανατολισμού με τα μαθήματα Αρχαία Ελληνική Γλώσσα για την Ο.Π. ανρθωπιστικών σπουδών και Μαθηματικά για τις Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Οικονομίας και Πληροφορικής.

Τα μαθήματα προσανατολισμού και οι επιδόσεις των υποψηφίων σε αυτά θα είναι εκείνα που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τις βάσεις. Έτσι, ιδιαίτερο βάρος αναμένεται να δοθεί στη Βιολογία από τους υποψήφιους που ενδιαφέρονται για τις ιατρικές σχολές, στην Ιστορία, για τους υποψηφίους των Ανθρωπιστικών Σπουδών και τα Μαθηματικά και η Φυσική, για τους υποψηφίους που έχουν επιλέξει τον προσανατολισμό των Θετικών Σπουδών και εκείνον της Οικονομίας και Πληροφορικής.

Aπό τις 9 έως τις 16 Ιουνίου οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα εξεταστούν σε μαθήματα Προσανατολισμού.

Το Madata.gr βρίσκεται στο πλευρό των υποψηφίων καθ’ όλη τη διάρκεια των εξετάσεων, άμεσα και έγκυρα, και σας παρουσιάζει προτεινόμενα θέματα από τα φροντιστήρια Πουκαμισάς

Δείτε τα προτεινόμενα θέματα του Φροντιστηρίου - δυσκολίας επιπέδου πανελλαδικών - για τα θέματα της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσας.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το προτεινόμενο θέμα.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τις απαντήσεις του θέματος.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τις οδηγίες εξέτασεις του μαθήματος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα