Υποδοχή ηρώων για τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές

Το Βερολίνο έβαλε τα γιορτινά του και υποδέχτηκε τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές, οι οποίοι επέστρεψαν από τη Βραζιλία με το τρόπαιο στις αποσκευές τους και πάνω από 500.000 Γερμανοί έστησαν έναν απίστευτο πάρτι από το αεροδρόμιο μέχρι και την πύλη του Βραδεμβούργου, όπου ήταν το επίκεντρο των εκδηλώσεων!

Κόσμος είχε... πλημμυρίσει όλους τους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας, αναμένοντας τους θριαμβευτές της Βραζιλίας...
Η αποστολή των «πάντσερ» στο αεροδρόμιο (δυο πυροσβεστικά δημιούργησαν με το νερό... πύλη στην πίστα για να περάσει το αεροσκάφος) επιβιβάστηκε σε ανοιχτό λεωφορείο, με τελικό προορισμό την πύλη του Βραδεμβούργου! Εκεί οι παίκτες, οι προπονητές και οι υπόλοιποι διασκέδασαν με την ψυχή τους, με τραγούδια, συνθήματα και χορό...

Το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της ομάδας του Γιόαχιμ Λεβ προσγειώθηκε με καθυστέρηση περίπου μίας ώρας στο αεροδρόμιο Τέγκελ του Βερολίνου, λόγω καθυστέρησης στην αναχώρηση της Lufthansa από το Ρίο ντε Τζανέιρο.
Πρώτος βγήκε από το αεροσκάφος ο αρχηγός των «πάντσερ», Φίλιπ Λαμ, ο οποίος κρατούσε το βαρύτιμο Κύπελλο. Ο καλός καιρός επέτρεψε σε πολύ κόσμο να συγκεντρωθεί από τις πρώτες πρωινές ώρες στην ειδικά διαμορφωμένη περιοχή για τους φιλάθλους, πολλοί εκ των οποίων ανέμιζαν σημαίες και φορούσαν τρίχρωμες γιρλάντες, στα χρώματα της γερμανικής σημαίας.

Δείτε βίντεο και εικόνες από την άφιξη των θριαμβευτών

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα