Η Emirates μοίραζε χαρτονομίσματα στο Μουντιάλ!

❤️ Αυτό το άρθρο άρεσε σε 2897 άτομα

Οι αεροσυνοδοί της Emirates εθεάθησαν να μοιράζουν Κύπελλα... του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, καθώς ο αερομεταφορέας, μαζί με άλλες αεροπορικές εταιρίες του Κόλπου, είναι ανάμεσα στις εταιρίες-σπόνσορες του μεγάλου αθλητικού γεγονότος, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Skift.

Η Emirates στόχευε στον εντυπωσιασμό των τηλεθεατών που θα παρακολουθούσαν από τις τηλεοράσεις τους την τελετή λήξης του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Γι’ αυτό το λόγο, δεν δίστασε να προβεί σε εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων ξεχώρισε το σκόρπισμα μεγάλων χρηματικών ποσών σε χαρτονομίσματα.

Επί του παρόντος, η Emirates έχει συμφωνίες σπόνσορα με μερικά από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά κλαμπ του κόσμου, όπως η AC Milan, η Paris St Germain και η Arsenal. Είναι επίσης επίσημος συνεργάτης της FIFA Worldwide από το 2007, η οποία έχει δώσει στον αερομεταφορέα μεγάλη δημοσιότητα μέσα από τα πολυάριθμα γεγονότα της, όπως το World Cup.

Ο επίσημος αερομεταφορέας της νικήτριας Γερμανίας, η Lufthansa, πάντως, δημοσίευσε στο τουίτερ αυτό...
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα