H Γερμανία είναι η πρώτη ομάδα που έκλεισε θέση για τα ημιτελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Τα «πάντσερ» με γκολ του Χούμελς επικράτησαν με 1-0 σκορ της Γαλλίας στο «Μαρακανά» και πήραν το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης, στέλνοντας σπίτι τους τους «τρικολόρ».
Γκολ: 12' Χούμελς
0-1: Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κρόος ο Χούμελς πηδάει πιο ψηλά από όλους στην καρδιά της άμυνας των «τρικολόρ» και άνοιξε το σκορ για τα «πάντσερ».
Κίτρινες: Κεντίρα (Γερμανία), Σβαϊνστάιγκερ (Γερμανία)
Κόκκινες:
Δοκάρια:
Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάν): Γιορίς, Ντεμπισί, Εβρά, Σακχό (72' Κοσιελνί), Βαράν, Ματουϊντί, Βαλμπουενά (85'Ζιρού), Καμπάιγ (73' Ρεμί), Πογκμπά, Μπενζεμά, Γκριεζμάν
Γερμανία (Χόακιμ Λεβ): Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Χέβεντες, Χούμελς, Σβαϊνστάιγκερ, Οζίλ (83' Γκέτσε), Κεντίρα, Κρόος (90+2' Κράμερ), Μίλερ, Κλόζε (69' Σίρλε)




