Ανοίγει αύριο τις πύλες της η 72η Διεθνής Εκθεση Θεσσαλονίκης

Ανοίγει αύριο τις πύλες της η 72η Διεθνής Εκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που θα διαρκέσει μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου, συγκεντρώνοντας στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης 956 εκθέτες από την Ελλάδα και 25 χώρες. Η 72η ΔΕΘ, που θα φιλοξενήσει επίσης 15 επίσημες κρατικές συμμετοχές, παρουσιάζει -μεταξύ άλλων- 12 θεματικά αφιερώματα και πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις.

Οι ξένοι εκθέτες προέρχονται από τις χώρες Αίγυπτο, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ινδία, Ινδονησία, Ιορδανία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Κένυα, Κίνα, Νότια Κορέα, Κύπρο, Μαυροβούνιο, Μεγάλη Βρετανία, Ουγγαρία, Πακιστάν, Σερβία, Σουηδία, Συρία, Τσεχία και Τουρκία. Με επίσημα κρατικά περίπτερα συμμετέχουν τα κράτη Αλβανία, Βραζιλία, Ινδία, Ουγγαρία, Τουρκία, Νότια Αφρική, Ταϊβάν, Γαλλία, Ιταλία, ΗΠΑ, Κύπρος, Πακιστάν, Ρουμανία, Συρία και Ουκρανία.

Μάλιστα, οι εθνικές συμμετοχές στην 72η ΔΕΘ απαρτίζουν τη θεματική ενότητα «Global Εxchange», που δίνει το ιδιαίτερο διεθνές και εμπορικό στίγμα της φετινής διοργάνωσης, πλαισιώνοντας τις εθνικές εκθεσιακές συμμετοχές με τη διοργάνωση εκδηλώσεων με χαρακτηριστικές γαστρονομικές, μουσικές και άλλες εκδηλώσεις και με ένα ιδιαίτερο δυναμικό πρόγραμμα partenariat.

Ιδιαίτερο πόλο έλξης αποτελεί το 3ο επιχειρηματικό φόρουμ της ΔΕΘ, καθώς κεντρικοί ομιλητές είναι οι τέσσερις παγκοσμίου φήμης "γκουρού" του μάνατζμεντ και του μάρκετινγκ Jordan Ayan, ReneCarayol, Keith Ferazzi και Richard Reeves, που θα εκφωνήσουν ομιλίες για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ανανεωμένο είναι, επίσης, φέτος και το ωράριο λειτουργίας της ΔΕΘ, καθώς τις καθημερινές λειτουργεί από 5 μ.μ. έως 11 μ.μ. και τα Σαββατοκύριακα (8-9 και 15-16 Σεπτεμβρίου) από 10 π.μ. έως 10 μ.μ._
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα