Η Βούλα Πατουλίδου αποχαιρέτησε τη Νομαρχία

Την ομιλία της, ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, στο νομαρχιακό συμβούλιο εκφώνησε το μεσημέρι, η Βούλα Πατουλίδου. Νωρίτερα, είχε υποβάλλει την παραίτησή της, από το όργανο, στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας.

«Η νομαρχία βρίσκεται σε άξια χέρια. Μέσα από τις θέσεις του κ. νομάρχη και τις αντιθέσεις της αντιπολίτευσης, έχουμε συνθέσεις αποτελεσματικές για το νομό μας» τόνισε η κ. Πατουλίδου, εκφράζοντας τις ευχαριστίες της προς το σώμα.

Η κ. Πατουλίδου ευχαρίστησε επίσης, τον νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη, για τη στάση του στο «προσωπικό» της, όπως το χαρακτήρισε «πρόβλημα των τελευταίων ημερών», υπονοώντας τη μη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και υπογράμμισε ότι ο κ. Ψωμιάδης έδειξε «ότι δεν ανέχεται την αδικία και την ατίμωση του αδύνατου, στον ισχυρό».

Να κάνει την «υπέρβαση» και «να συνεργαστεί με τη διοίκηση», για το κοινό καλό της Θεσσαλονίκης κάλεσε τη Βούλα Πατουλίδου, ο νομάρχης.

Για κομματική εκμετάλλευση του ονόματος της κ. Πατουλίδου, από τη πλειοψηφούσα παράταξη, έκανε λόγο η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης.

Ο κ. Ψωμιάδης χάρισε στη Β. Πατουλίδου ένα βιβλίο, με θέμα τον ξεριζωμό του ποντιακού ελληνισμού από τη Μ. Ασία, ενώ σύμβουλοι και επικεφαλής των παρατάξεων, πήραν το λόγο για να την αποχαιρετήσουν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα