Θανάσιμη ενέδρα για 42χρονο ομογενή στη Θεσσαλονίκη

Θύμα δολοφονίας έπεσε τη νύχτα της Τρίτης 42χρονος ομογενής από την πρώην ΕΣΣΔ τον οποίο «γάζωσαν» με σφαίρες άγνωστοι, έξω από το σπίτι του στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Οι δράστες, που είχαν στήσει ενέδρα στον 42χρονο αναζητούνται, ενώ σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις τα κίνητρα της δολοφονίας αποδίδονται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ο διευθυντής ασφαλείας Θεσσαλονίκης το έγκλημα έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα την ώρα που ο ομογενής βγήκε από το αυτοκίνητό του και κατευθυνόταν στο διαμέρισμά του, στην περιοχή «Γαλήνη» Ωραιοκάστρου. Τον πυροβόλησαν από μικρή απόσταση στο κεφάλι, στο θώρακα και σε άλλα σημεία του σώματος και ση συνέχεια ο δράστης, ή οι δράστες διέφυγαν.

Από τις πρώτες έρευνες προέκυψε ότι ο ομογενής είχε απασχολήσει τις ρωσικές αρχές για υποθέσεις ανθρωποκτονιών, ενώ συμμετείχε σε κύκλωμα διακίνησης κλεμμένων αυτοκινήτων που εξαρθρώθηκε από την ασφάλεια στην Αθήνα. Είχε εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη με το ένα παιδί του, ενώ η σύζυγός του και ο δεύτερος γιος του βρίσκονται στη Ρωσία.
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα