Η ζήλια "τύφλωσε" έναν παπά

Η παθολογική ζήλια που έτρεφε για τη γυναίκα του και οι υπόνοιες ότι τον απατούσε με γείτονά του, δημιούργησαν σε ιερέα από χωριό της Θεσσαλονίκης εκδικητικές τάσεις.

Άφησε απειλητικά μηνύματα στην είσοδο του σπιτιού του συγκεκριμένου γείτονα, αναφέροντας ότι θα το τυλίξει στις φλόγες και τοποθέτησε βόμβα μολότοφ στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του, προκαλώντας φθορές σ' αυτό. Μάλιστα, δεν δίστασε να κόψει τα φρένα του αυτοκινήτου του, αλλά, ο τελευταίος το αντιλήφθηκε έγκαιρα.

Ο παθών -ιδιοκτήτης παντοπωλείου- υπέθεσε ότι πίσω από τις ενέργειες αυτές «κρύβονται» επαγγελματικοί του αντίπαλοι. Τελικά, ο ιερέας, που υπηρετεί ως εφημέριος σε χωριό της Χαλκιδικής, πήγε μαζί με τους δυο γιους του στην επιχείρηση του γείτονα, κατηγορώντας τον ανοιχτά ότι διατηρεί σχέση με τη γυναίκα του. Από 'κει και έπειτα η υπόθεση πήρε τη δικαστική οδό.

Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ο ιερέας παραπέμπεται τώρα να δικαστεί σε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Περιφέρειας του Εφετείου Θεσσαλονίκης για έκρηξη, κατοχή εκρηκτικών υλών, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και απειλή κατ' εξακολούθηση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα