Κομπίνα από βενζινοπώλη με μηχάνημα - "κλέφτη " στη Θεσσαλονίκη

Με «καπέλο» κατηγορούνται ότι χρέωναν τη βενζίνη στους πελάτες τους ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων και ένας υπάλληλος οι οποίοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με την κατηγορία ότι εγκατέστησαν ειδικό ηλεκτρονικό μηχάνημα - «κλέφτη» σε αντλία υγρών καυσίμων.
Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία άνδρες της ασφάλειας σε συνεργασία με υπαλλήλους της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (ΥΠΕΕ) του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών εντόπισαν το ηλεκτρονικό μηχάνημα σε κεντρικό πρατήριο υγρών καυσίμων, στην οδό Λαγκαδά, στη διάρκεια ελέγχων που διενεργήθηκαν σε βενζινάδικα της Θεσσαλονίκης

Ο 45χρονος ιδιοκτήτης και ο υπάλληλός του, ηλικίας 30 ετών, φέρονται ότι είχαν εγκαταστήσει την ηλεκτρονική συσκευή - «κλέφτη» στην αντλία προκειμένου να παραποιούν τις ενδείξεις και να χρεώνουν ακριβότερα τη βενζίνη στους ανυποψίαστους πελάτες τους.

Από την ασφάλεια συνεχίζονται οι έρευνες, ενώ λεπτομέρειες για την υπόθεση θα ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι από τον προϊστάμενο του Τμήματος Οικονομικού Εγκλήματος, κ. Κ. Δημητριάδη.

πηγή: ΑΝΤ1

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα