Facebook: Γνωρίστε τη Θεσσαλονίκη

Το τουριστικό πρόσωπο της Θεσσαλονίκης σε ένα διεθνές κοινό όλων των ηλικιών προβάλλει ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ του Νομού Θεσσαλονίκης, οποίος εδώ και λίγες μέρες μέσω της ιστοσελίδας του στο Facebook (facebook/visit Thessaloniki) παρέχει χρήσιμες τουριστικές πληροφορίες για την πόλη (πολιτισμό, διασκέδαση και διαμονή).

«Η Θεσσαλονίκη μας γνωρίζει να συνδυάζει αποτελεσματικά το παλιό με το νέο, το ποιοτικό με το εμπορικό, το νεανικό με το περισσότερο ώριμο», τόνισε ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης και πρόσθεσε: «Της αξίζει να γίνεται γνωστή όλο και περισσότερο καθώς δεν έχει στον τομέα αυτό να ζηλέψει άλλες πόλεις του εξωτερικού που έχουν εξελιχθεί σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς».

Μετά το twitter.com, η Θεσσαλονίκη προβάλλεται μέσω του facebook.com και ενισχύει το τουριστικό προφίλ της μέσα από μια ξεχωριστή ιστοσελίδα, όπου αναρτώνται σε καθημερινή βάση ειδήσεις και νέα που προωθούν την αναγνωρισιμότητα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής ως προορισμό με ξεχωριστό τουριστικό ενδιαφέρον. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης στο facebook αυξάνεται εντυπωσιακά μέρα με τη μέρα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα