Πρωτοφανής υπόθεση απαγωγής στη Θεσσαλονίκη

Υπόθεση απαγωγής εξιχνιάστηκε από τις αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη, όπου πέντε άτομα ελληνικής καταγωγής κρατούσαν κλειδωμένο και βασάνιζαν 44χρονο έμπορο επειδή, όπως υποστηρίζουν, τους χρωστούσε περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ.
Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, την απαγωγή οργάνωσε ένας 38χρονος από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος συνελήφθη μαζί με το μεγαλύτερο σε ηλικία αδελφό του, ενώ από την ασφάλεια αναζητούνται άλλοι τρεις συνεργοί τους.

Στις 24 Απριλίου τα δύο αδέλφια απήγαγαν από την περιοχή Σίνδου Θεσσαλονίκης τον 44χρονο και τον οδήγησαν σε αποθήκη και στη συνέχεια σε μονοκατοικία όπου τον κρατούσαν δεμένο και τον βασάνιζαν. Οι δράστες ζητούσαν να τους επιστρέψει το παραπάνω χρηματικό ποσό επειδή, όπως ισχυρίζονται, ο 44χρονος ίδρυσε με το μεγαλύτερο αδελφό εταιρία εξαγωγής νωπών φρούτων στη Σλοβακία, αλλά τον εξαπάτησε.
Την περασμένη Κυριακή οι απαγωγείς μετέβησαν στο σπίτι της αδελφής του εμπόρου, στη Βέροια, για να πάρουν τα χρήματα, αλλά αστυνομικοί της ασφάλειας που είχαν ειδοποιηθεί συνέλαβαν τα δύο αδέλφια. Οι 44χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Βέροιας, ενώ από την ασφάλεια συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη και των άλλων τριών συνεργών τους.

πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα