Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος εξελέγη πρόεδρος της ΤΕΔΚ Θεσσαλονίκης

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, εξελέγη -για τρίτη συνεχή τετραετία- πρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων του νομού Θεσσαλονίκης.
Το προεδρείο και η εκτελεστική επιτροπή, που εξέλεξε κατά τη σημερινή συνεδρίαση του, το ΔΣ της ΤΕΔΚ Ν. Θεσσαλονίκης, έχουν ως εξής:
Πρόεδρος, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Αντιπρόεδρος, Νίκος Μπάτος, δήμαρχος Ωραιοκάστρου. Γραμματέας, Γιάννης Τσουκνιδάς, Δημοτικός Σύμβουλος Κουφαλίων. Το προεδρείο, μαζί με τους Βασίλη Καρτάλη, δήμαρχο Πυλαίας και Αναστάσιο Αφεντουλίδη, Δημοτικό σύμβουλο Καλαμαριάς, απαρτίζουν την Εκτελεστική Επιτροπή της ΤΕΔΚ.

«Η μεγάλη πλειοψηφία των αιρετών του νομού Θεσσαλονίκης επαναβεβαίωσε την εμπιστοσύνη της στην παράταξη της 'Αναγέννησης'. Μας εμπιστεύθηκε το τιμόνι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο νομό μας, με μεγαλύτερη ακόμη πλειοψηφία από ό,τι πριν τέσσερα χρόνια», δήλωσε ο κ. Παπαγεωργόπουλος. Κατηγόρησε την αντιπολίτευση στην ΤΕΔΚ Ν. Θεσσαλονίκης ότι χρησιμοποίησε τους τελευταίους μήνες «μεθόδους πρωτοφανείς, μεθόδους που δεν αρμόζουν σε στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κατά γενική ομολογία κατέβασαν το επίπεδο του προεκλογικού αγώνα πολύ χαμηλά».
«Εμείς θα συνεχίσουμε αταλάντευτοι τον αγώνα μας για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση ευρωπαϊκού επιπέδου, τον αγώνα μας για το καλό όλων των Δήμων του νομού μας», κατέληξε ο κ. Παπαγεωργόπουλος.
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα