Αγριο ξύλο ανάμεσα σε νεαρό οδηγό και τροχονόμους στη Θεσσαλονίκη

Αγριο ξύλο με τροχονόμους έπαιξε νεαρός στη Θεσσαλονίκη. Χωρίς λόγο και αιτία, όπως περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες, άρχισε πρώτα να βρίζει τους αστυνομικούς της Τροχαίας, οι οποίοι είχαν σπεύσει στο σημείο για παράσυρση δύο ατόμων που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του ενός. Ο νεαρός θέλησε να διασχίσει την οδό Λαγκαδά από σημείο που δεν υπάρχει διάβαση και όταν οι τροχονόμοι δεν τον άφησαν, άρχισε να τους χτυπά με μανία.

Αργά το βράδυ της Κυριακής, την ώρα που στη Θεσσαλονίκη έβρεχε καταρρακτωδώς, το αυτοκίνητο με οδηγό έναν 24χρονο παρέσυρε στην οδό Λαγκαδά, περίπου 200 μέτρα μετά τη γέφυρα Σταυρούπολης, δύο πεζούς ηλικίας 29 και 25 ετών οι οποίοι διέσχιζαν κάθετα το οδόστρωμα. Το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον 29χρονο και προκάλεσε το σοβαρό τραυματισμό του 25χρονου έγινε πιθανότατα λόγω της περιορισμένης ορατότητας από τη βροχή αλλά και των μεγάλων ταχυτήτων που αναπτύσσουν πλέον οι οδηγοί στην οδό Λαγκαδά μετά τη διαπλάτυνσή της και την κατάργηση των φαναριών.

Αστυνομικοί της Τροχαίας που έφτασαν στο σημείο του τροχαίου είδαν πως ένας νεαρός ετοιμαζόταν να διασχίσει το δρόμο από το ίδιο σημείο και δεν τον άφησαν για να μην κινδυνεύσει. Αυτός όμως φέρεται πως άρχισε να χτυπά και να βρίζει τους τροχονόμους, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα χτυπήματα. Τελικά, ο νεαρός συνελήφθη αιμόφυρτος, κατηγορούμενος για αντίσταση κατά της αρχής, εξύβριση και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης. Η δίκη του από το Αυτόφωρο αναβλήθηκε για αύριο
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα