Καταζητείται επικίνδυνος βιαστής στη Θεσσαλονίκη

Υπόσχεται εργασία σε κοπέλες με απώτερο σκοπό να τις κακοποιήσει σεξουαλικά, αφού πρώτα τις... κοιμίσει! Ο βιαστής με το σατανικό μυαλό αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης, καθώς έχει προκαλέσει πανικό στο γυναικείο πληθυσμό της πόλης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», o μεσήλικας επιχειρηματίας ρίχνει υπνωτικό στο καφέ ή στο αναψυκτικό που προσφέρει σε νεαρές κοπέλες και όταν εκείνες χάνουν τις αισθήσεις τους, τις κακοποιεί σεξουαλικά. Τους τρεις τελευταίους μήνες έχουν καταγραφεί αντίστοιχες καταγγελίες για το ίδιο πρόσωπο στις υπηρεσίες της συμπρωτεύουσας. Στην παγίδα του έχουν πέσει τρεις κοπέλες, από τις οποίες βίασε τις δύο, ενώ ασέλγησε σε βάρος της τρίτης. Ο βιαστής «ψαρεύει» τις κοπέλες σε κεντρικές καφετέριες και δήθεν τους προσφέρει εργασία στην επιχείρησή του. Αφού πάρει το πράσινο φως, ότι δηλαδή η κοπέλα ψάχνει δουλειά, της ζητάει να συναντηθούν στο γραφείο του, για να συζητήσουν την πρόσληψή της. Οταν οι άνεργες κοπέλες πάνε στο επαγγελματικό ραντεβού, ο 50χρονος προσφέρει καφέ ή αναψυκτικό μέσα στο οποίο έχει ρίξει αναισθητική ουσία. Οι ανυποψίαστες κοπέλες πίνουν το καφέ ή το αναψυκτικό και λίγο αργότερα πέφτουν στην αγκαλιά του Μορφέα και έτσι ο επιχειρηματίας ικανοποιεί ανενόχλητος τις ανώμαλες ορέξεις του.

Τελευταίο θύμα του ήταν μια 19χρονη φοιτήτρια, την οποία πλησίασε με το ίδιο κόλπο. Δήθεν ότι ψάχνει υπάλληλο για να στελεχώσει το γραφείο του, την έπεισε να τον επισκεφτεί στην επιχείρησή του, για να συζητήσουν τους όρους πρόσληψης και το ωράριο εργασίας. Η νεαρή πήγε στο ραντεβού την Παρασκευή που μας πέρασε με την ελπίδα να πιάσει δουλειά. Ο 50χρονος της πρόσφερε καφέ με αναισθητική ουσία και όταν εκείνη ήπιε μερικές γουλιές, έχασε τις αισθήσεις της. Ο μεσήλικας, για άγνωστο λόγο, δεν τη βίασε, αλλά ασέλγησε σε βάρος της. Οταν η φοιτήτρια ξύπνησε, κατάλαβε τι είχε συμβεί, έβαλε τις φωνές και απείλησε τον 50χρονο με μηνύσεις. Πήγε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, κατήγγειλε τη σεξουαλική κακοποίηση και κατονόμασε τον δράστη.

Από τα κιτάπια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προέκυψε ότι σε βάρος του υπάρχουν δύο ακόμη καταγγελίες για βιασμούς που προέκυψαν και από την ιατροδικαστική έκθεση. Οι δύο κοπέλες, θύματα του επιχειρηματία, είχαν περιγράψει την ίδια μεθοδολογία που εφάρμοσε και στη 19χρονη φοιτήτρια, ώστε να την αποπλανήσει.

Ο φερόμενος ως βιαστής αναζητείται από τις αρχές της συμπρωτεύουσας και η αστυνομία προσπαθεί να τον εντοπίσει προτού κακοποιήσει σεξουαλικά και άλλες κοπέλες.
πηγή: espresso
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα