Αυξημένη είναι η κίνηση στα διόδια των Μαλγάρων

Αυξημένη είναι η κίνηση στα διόδια των Μαλγάρων και στον υπεραστικό σταθμό των ΚΤΕΛ «Μακεδονία», καθώς αρκετοί Θεσσαλονικείς - εκμεταλλευόμενοι την Πρωτομαγιά αλλά και τον καλό καιρό - παρέτειναν τις πασχαλινές διακοπές τους και άρχισαν να επιστρέφουν, σταδιακά, από το πρωί, στην πόλη.

Η επιστροφή των εκδρομέων, πάντως, αναμένεται να κορυφωθεί αργά το βράδυ. Στο μεταξύ, από χθες, γίνονται έκτακτα δρομολόγια για την εξυπηρέτηση των επιβατών από τον υπεραστικό σταθμό ΚΤΕΛ «Μακεδονία». «Υπάρχει πληρότητα που αγγίζει το 100%», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Χρήστος Λιούπας. Πρόσθεσε δε ότι μέχρι σήμερα το βράδυ θα πραγματοποιηθούν, συνολικά, 80 έκτακτα δρομολόγια.

Σε ό,τι αφορά στα διόδια στον οδικό άξονα Θεσσαλονίκης - Αθήνας, από τις 6 το πρωί της Παρασκευής έως και τις 6 σήμερα το πρωί, είχαν περάσει από τα Μάλγαρα 40.000 αυτοκίνητα, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, ενώ από το ρεύμα εξόδου προς Κατερίνη 41.000 οχήματα.

Όσον αφορά στην επιστροφή των εκδρομέων από τους δημοφιλείς προορισμούς της Χαλκιδικής, η κίνηση στην εθνική οδό Νέων Μουδανιών - Θεσσαλονίκης διεξάγεται - μέχρι στιγμής - ομαλά. Η Τροχαία, πάντως, λαμβάνει μέτρα, ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα ούτε κατά τις ώρες κορύφωσης της επιστροφής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα