Το εμπόριο ναρκωτικών ήταν "οικογενειακή" επιχείρηση

Οργανωμένο κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, άνδρες της οποίας συνέλαβαν συνολικά επτά μέλη δύο οικογενειών και έναν αλλοδαπό.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης στην περιοχή Πολίχνης σε έρευνα που έγινε σε σπίτι 30χρονου Αλβανού βρέθηκαν 1.840 γραμμάρια ηρωίνης, μικροποσότητα χασίς και 1.660 ευρώ, προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών. Ακολούθησαν έρευνες σε δύο διαμερίσματα στη Νεάπολη και στη Σταυρούπολη, όπου διαμένουν 49χρονος, μαζί με την εν διαστάσει σύζυγό του, ηλικίας 48 ετών, και τον 24χρονο γιο τους. Βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, 1 κιλό και 150 γραμμάρια χασίς και ποσότητα χασισέλαιου.

Στο μεταξύ, από την Ασφάλεια συνελήφθη στην περιοχή Δενδροποτάμου τετραμελής οικογένεια με την κατηγορία ότι διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών. Πρόκειται για 44χρονο, την 46χρονη σύζυγό του, τον 25χρονο γιο τους και την επίσης 25χρονη νύφη τους. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία λίγο πριν συλληφθούν σκόρπισαν ποσότητα ηρωίνης, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε το ποσό των 5.624 ευρώ προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα