Σε είδος πληρωνόταν έμπορος ναρκωτικών

Σε είδος πληρωνόταν από την πελατεία του έμπορος ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη. Ο συγκεκριμένος, μάλιστα, φαίνεται πως ήταν λάτρης της τεχνολογίας, αφού όταν οι τοξικομανείς δεν είχαν χρήματα για τη δόση τους, τον ξεχρέωναν με κλεμμένες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και κινητά τηλέφωνα.

Ο κλοιός γύρω από τον 32χρονο έμπορο ναρκωτικών άρχισε να σφίγγει επικίνδυνα τις τελευταίες ημέρες καθώς αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συγκέντρωσαν όλα τα απαιτούμενα στοιχεία προκειμένου να ξεσκεπάσουν την παράνομη και επικίνδυνη δράση του νεαρού, του οποίου ορμητήριο ήταν η περιοχή του Φιλύρου Θεσσαλονίκης.

Προχθές αργά το απόγευμα οι αστυνομικοί οργάνωσαν επιχείρηση στη διάρκεια της οποίας ο 32χρονος συνελήφθη. Σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν 430 γραμμάρια ηρωίνη σε 23 δέματα, 24 γραμμάρια χασίς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας για να ζυγίζει τις δόσεις. Εκτός από τα ναρκωτικά βρέθηκε και μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών, από φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, βιντεοκάμερες και φωτογραφικές μηχανές έως και κάμερες κλειστού κυκλώματος, τις οποίες του έδιναν, αντί χρημάτων, οι πελάτες του.
espresso 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα