Διακοπές ρεύματος στη Θεσσαλονίκη

Διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν και σήμερα σε πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης, αλλά και της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η πυροσβεστική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης δέχθηκε από το πρωί 145 κλήσεις για απεγκλωβισμό από ασανσέρ. Περίπου 30 κλήσεις δέχθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία στις Σέρρες, ενώ κλήσεις για απεγκλωβισμό υπήρξαν, επίσης, σε Κιλκίς και Κατερίνη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΗ, χωρίς ρεύμα θα παραμείνουν μέχρι τις 8 το βράδυ η περιοχή που περικλείεται μεταξύ των οδών Κατσιμίδη, Ντεπώ, Παραλιακής και Παπάφη. Επίσης, στο σκοτάδι θα παραμείνουν η Τριανδρία, η Άνω Τούμπα, η περιοχή κοντά στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, τμήμα της Καλαμαριάς, του Πανοράματος, του Ευόσμου, της Σταυρούπολης, των Αμπελοκήπων, καθώς και η περιοχή μεταξύ των οδών Γιαννιτσών, 26ης Οκτωβρίου και του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν, η πόλη της Κατερίνης, τα χωριά κοντά στον Πλαταμώνα, η Νικήτη, η Τορώνη, το Πόρτο Κουφό, η Καλλιθέα, η Ποτίδαια, οι Φώκαιες, και η Νέα Τρίγλια στην Χαλκιδική, τα Γιαννιτσά, η πόλη της Βέροιας, χωριά κοντά στην Αλεξάνδρεια και τμήμα της πόλης της Νάουσας.

Επίσης, προβλήματα στην ηλεκτροδότηση υπάρχουν σε χωριά γύρω από την πόλη των Σερρών και το Σιδηρόκαστρο, στο Δοξάτο, το Νευροκόπι, στην πόλη της Καβάλας και σε γύρω οικισμούς, καθώς και σε χωριά της περιοχής των Φιλίππων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα