Καθυστερήσεις στις πτήσεις από βόρεια Ευρώπη προς Ελλάδα

Καθυστερήσεις στις αφίξεις πτήσεων από τη Γερμανία παρατηρούνται, σήμερα, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Αιτία είναι οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στη Γερμανία, οι οποίες έχουν προκαλέσει σημαντικά προβλήματα και στις αερομεταφορές.

Δεκάδες είναι οι επιβάτες από τη Θεσσαλονίκη που περιμένουν στο «Μακεδονία» να πετάξουν προς τη Γερμανία αλλά, εξαιτίας του προβλήματος, υφίστανται ταλαιπωρία. Με υπομονή έχουν «οπλιστεί» και κάποιοι συγγενείς επιβατών, οι οποίοι περιμένουν επίσης στον αερολιμένα, ώστε να υποδεχθούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Όπως ανακοινώθηκε από την Υπηρεσία Πολιτική Αεροπορίας (ΥΠΑ), του «Μακεδονία», οι καθυστερήσεις των αφίξεων, μέχρι στιγμής, φτάνουν ακόμη και τις δύο ώρες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται επιπρόσθετα προβλήματα για τους επιβάτες εκείνους που θέλουν να προλάβουν ανταποκρίσεις πτήσεων.

Προς το παρόν, οι σημερινές πτήσεις, που καθυστέρησαν εξαιτίας της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα της βόρειας Ευρώπης, ανέρχονται σε οκτώ. Πρόκειται για τις 501 και 502 της «Aegean» από και προς το Μόναχο, καθώς και την πτήση 511 της ίδιας αεροπορικής εταιρίας από Στουτγάρδη προς Αθήνα, μέσω Θεσσαλονίκης.

Καθυστερήσεις σημειώθηκαν, επίσης, στην πτήση 166 των «Ολυμπιακών Αερογραμμών» από Φρανκφούρτη, με προορισμό την Αθήνα, μέσω Θεσσαλονίκης, καθώς και στις 984 και 985 των «German Wings» από και προς την Κολωνία και στις πτήσεις 2980 και 2981, της ίδιας αεροπορικής εταιρίας, από και προς τη Στουτγάρδη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα