Το πτώμα μιας 42χρονης γυναίκας εντόπισαν το απόγευμα της Κυριακής λιμενικοί του Αιγίου, στο νέο λιμάνι της πόλης, το οποίο και -όπως αποδείχθηκε αργότερα- ανήκε σε μια γυναίκα που διέμενε εν ζωή στο κέντρο της πόλης.
Πρόκειται για την Αμαλία Λουκοπούλου, η οποία και αναγνωρίστηκε αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας από την κόρη του συζύγου της.
Ο θάνατός της προκάλεσε θλίψη στους οικείους της. Το Λιμεναρχείο ανέλαβε την προανάκριση, προκειμένου να διαλευκανθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε νεκρή η άτυχη γυναίκα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 42χρονη αντιμετώπιζε εν ζωή ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία εξελίσσονταν ιδιαίτερα έντονα, καθώς δεν ακολουθούσε πάντοτε τη θεραπευτική της αγωγή, κάτι που ενδεχομένως να μην είναι άσχετο με το τραγικό συμβάν. Παράλληλα, οι ίδιες πηγές την θέλουν να έχει νοσηλευτεί κατά το παρελθόν στην Ψυχιατρική Κλινική του ΠΓΝΠ, κάτι που ενισχύει ακόμη περισσότερο την εκδοχή της αυτοκτονίας.
Φως στις συνθήκες θανάτου αναμένεται να ριχθεί από τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.
πηγη: Η ΗΜΕΡΑ




