Στο Ναύπλιο σήμερα η 18η Σύνοδος των Γενικών Γραμματέων Περιφερειών

❤️ Αυτό το άρθρο άρεσε σε 757 άτομα
Στο Ναύπλιο σήμερα η 18η Σύνοδος των Γενικών Γραμματέων Περιφερειών

Στο Ναύπλιο θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Μαΐου η 18η Σύνοδος των Γενικών Γραμματέων Περιφερειών της χώρας, στην οποία θα προεδρεύσει ο υπουργός Εσωτερικών, Προκόπης Παυλόπουλος.

Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν ο υφυπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Αθανάσιος Νάκος, ο γενικός γραμματέας, Πάτροκλος Γεωργιάδης, και όλοι οι γενικοί γραμματείς των περιφερειών.

Πέραν της συνόδου, αύριο το πρωί θα γίνει απολογισμός πεπραγμένων της τριετίας Απρίλιος 2004 – Απρίλιος 2007 της περιφέρειας Πελοποννήσου, ενώ θα ακολουθήσουν συσκέψεις της ηγεσίας του υπουργείου Εσωτερικών με τους δημάρχους Αργολίδας και τους νομάρχες της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Επίσης, το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του έργου «Ψηφιακή Ξενάγηση δήμου Ναυπλίου» στο Ναύπλιο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα