Εκπαιδευτικός κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχo μαθητή της πρώτης τάξης του Δημοτικού!

Εκπαιδευτικός κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχo μαθητή της πρώτης τάξης του Δημοτικού, σε σχολείο του Ρεθύμνου, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων συμμαθητών του.

Το γεγονός πήρε έκταση και ενημερώθηκε άμεσα ο διευθυντής του σχολείου και μετά ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Γιάννης Κουτάντος.

Ο ωρομίσθιος εκπαιδευτικός, μετά τις απαραίτητες εξηγήσεις, υπέβαλε την παραίτησή του στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, δηλώνοντας ταυτόχρονα μετανιωμένος για το γεγονός. «Προχθές το μεσημέρι πέρασε ο πατέρας του παιδιού και μου κατήγγειλε το γεγονός, το οποίο γνώριζα ήδη. Εγώ έδωσα εντολή στον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος είχε ξεκινήσει τη διαδικασία καλώντας τον εκπαιδευτικό να δώσει εξηγήσεις», σημείωσε ο κ. Κουτάντος, μετά τη δημοσιοποίηση του γεγονότος.

«Ο εκπαιδευτικός είναι ωρομίσθιος και κάνει το μάθημα της Θεατρικής Αγωγής. Προφανώς, νόμιζε ότι βρίσκεται σε κάποιο θέατρο και κάποια πράγματα που μπορεί να επιτρέπονται εκεί μπορεί να επιτρέπονται και στα σχολεία. Ηρθε μετανιωμένος και ζητούσε το τηλέφωνο του πατέρα για να ζητήσει συγνώμη.

Με διαβεβαίωσε ότι ήταν μία άτυχη στιγμή γι αυτόν και ότι δεν περίμενε να υπάρξει τέτοια αντίδραση. Εθεσε την παραίτησή του στη διάθεσή μου», προσέθεσε. Ο εκπαιδευτικός δήλωσε πως δεν ήταν στις προθέσεις του να τιμωρήσει τον μαθητή, αλλά ότι έπαιζαν όλοι μαζί και θεώρησε ότι δεν ήταν κακό αυτό που έκανε.

Οπως ήταν φυσικό, οι γονείς του μικρού μαθητή θορυβήθηκαν, ενώ και η τοπική κοινωνία έχει καταδικάσει το γεγονός, αφού σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για σωστή τακτική από έναν εκπαιδευτικό. Ηδη, ο εκπαιδευτικός έχει μετακινηθεί σε άλλο σχολείο και θα τεθεί υπό την επίβλεψη των αρμοδίων, ώστε να μην υπάρξει στο μέλλον ανάλογο περιστατικό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα