Εφιαλτικό σενάριο ταινίας τρόμου: Τον βασάνιζαν επί 6,5 μήνες!

Εφιαλτικό σενάριο ταινίας τρόμου θυμίζει η υπόθεση απαγωγής 32χρονου Καμερουνέζου, η οποία αποκαλύφθηκε στην Αθήνα ύστερα από καταγγελίες της αδελφής του στο Παρίσι

Εξι Αλβανοί, για οικονομικές διαφορές, κρατούσαν τον 32χρονο επί εξήμισι μήνες δεμένο σαν το σκυλί στα δέντρα και τελευταία σε ένα υπόγειο μπουντρούμι, τον κακοποιούσαν και τον βασάνιζαν με πρωτοφανή αγριότητα, μέχρι και ηλεκτροσόκ του έκαναν, προκειμένου να του αποσπάσουν 100.000 ευρώ.

Χαρακτηριστικό είναι ότι όταν τον βρήκαν οι αστυνομικοί, σε κατάσταση κάτι παραπάνω από άθλια, σπάραζε στο κλάμα και τους φύλαγε γονατιστός τα χέρια σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την ανέλπιστη σωτηρία του.

Η περιπέτεια του Καμερουνέζου, που ξεπέρασε ακόμα και τους πιο φοβερούς εφιάλτες του, ξεκίνησε από μια απάτη που έκανε μαζί με έναν συμπατριώτη του στους Αλβανούς, οι οποίοι από την πλευρά τους πιάστηκαν κορόιδα, νομίζοντας ότι θα τα οικονομούσαν με «ύποπτο» χρήμα.

Οι δύο Καμερουνέζοι είχαν αποσπάσει 50.000 ευρώ με το πρόσχημα ότι με τη μέθοδο του αποχρωματισμού χρημάτων που έφερναν παράνομα από την Αφρική θα τους τριπλασίαζαν το ποσό. Ο ένας από τους Καμερουνέζους, όμως, πήρε τα 50 χιλιάρικα και έγινε «καπνός».

Τον περασμένο Απρίλιο οι Αλβανοί βρήκαν τον 32χρονο, τον απήγαγαν και τον οδήγησαν σε δασική περιοχή στο Καπανδρίτι, όπου τον κρατούσαν δεμένο μέσα στο δάσος, τον χτυπούσαν ανελέητα, ενώ του έδιναν μόνο νερό, ψωμί και ελιές για να κρατηθεί στη ζωή.

Με αυτόν τον τρόπο τον υποχρέωσαν να επικοινωνεί με την αδελφή του, η οποία είναι βουλευτής στο Καμερούν και μέτοχος γνωστής εταιρείας καλλυντικών στο Παρίσι, για να στείλει 100.000 ευρώ.

Η αδελφή του 32χρονου στην αρχή δεν πίστεψε την ιστορία, γιατί ο αδελφός της ήταν... το «μαύρο πρόβατο» της οικογένειας και είχε φύγει από το σπίτι παίρνοντας από την ίδια ένα σημαντικό ποσό. Γι αυτό πίστεψε στην αρχή ότι μάλλον ήταν ένα από τα κόλπα του για να της φάει και άλλα χρήματα.

Ωστόσο, ενημέρωσε τις γαλλικές αρχές και μέσω της γαλλικής πρεσβείας στην Αθήνα και τον αστυνομικό σύνδεσμο εδώ σήμανε συναγερμός και στην Ασφάλεια Αττικής, που άρχισε τις έρευνες από τις 8 Ιουνίου, αλλά χωρίς κανένα στοιχείο.

Τρόμος
Στις 19 Σεπτεμβρίου, που έπιασαν οι βροχές και δεν μπορούσαν να μένουν στην ύπαιθρο, οι Αλβανοί απαγωγείς τον μετέφεραν με λεωφορείο και με τον Ηλεκτρικό σε υπόγειο διαμέρισμα στα Κάτω Πατήσια.

Ούτε μια στιγμή δεν σκέφτηκε από τον τρόμο του να ζητήσει βοήθεια από τους άλλους επιβάτες. Τόσος ήταν ο τρόμος του που, όπως είπε αργότερα, και αστυνομικό να έβλεπε δεν θα έβγαζε άχνα.

Στο διαμέρισμα οι απαγωγείς συνέχιζαν να τον υποβάλλουν σε βασανιστήρια, δεμένο με αλυσίδα σε ένα κρεβάτι και φιμωμένο με πανιά και ταινία για να μην ακούγονται οι κραυγές.

Το νήμα άρχισε να ξετυλίγεται από την Ασφάλεια χάρη στο γεγονός ότι το θύμα στα τηλεφωνήματά του έδινε περιγραφές για το τι έβλεπε έξω από το παράθυρο του υπογείου και έτσι ύστερα από έρευνες εντοπίστηκε προχθές από τους αστυνομικούς, οι οποίοι συνέλαβαν τρεις από τους δράστες και τον απελευθέρωσαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των άλλων τριών

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα