Προβλήματα στις μετακινήσεις την Πρωτομαγιά

Ακινητοποιημένοι θα μείνουν την Πρωτομαγιά οι συρμοί του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου, καθώς το σωματείο των ηλεκτροδηγών αποφάσισε να συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία, που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ.

Έτσι, την Παρασκευή δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο του ΗΣΑΠ. Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της εταιρίας ζητεί την κατανόηση του επιβατικού κοινού.Επίσης, λεωφορεία και τρόλεϊ τραβούν χειρόφρενο από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00π.μ και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Στις 10:30 στην πλατεία Κλαυθμώνος θα πραγματοποιηθεί η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ & του Εργατικού Κέντρου Αθήνας.

Την ίδια ώρα, το ΠΑΜΕ διοργανώνει τη δική του κινητοποίηση με κεντρική συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Στις 10:00 στην πλατεία Αριστοτέλους θα πραγματοποιηθεί το συλλαλητήριο που οργανώνει την Πρωτομαγιά το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ).

Όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η ΓΣΕΕ, «οι εργαζόμενοι όλης της χώρας θα διαδηλώσουν και θα διαμαρτυρηθούν για τις ασκούμενες νεοφιλελεύθερες πολιτικές, που οδηγούν τους εργαζόμενους και τους πολίτες στην ανεργία, τη φτώχεια και την εξαθλίωση και θα απαιτήσουν να μην πληρώσουν αυτοί την κρίση».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα