Νέα ταλαιπωρία με την Ηλεκτρικό το Σαββατοκύριακο

Δύο νέες λεωφορειακές γραμμές θα λειτουργήσουν εκτάκτως το Σαββατοκύριακο (4 και 5 Απριλίου 2009) συνδέοντας τον σταθμό του ΗΣΑΠ «Ταύρος» με τον σταθμό «Ανω Πατήσια», λόγω των προγραμματισμένων εργασιών ανακαίνισης της γραμμής του ηλεκτρικού και της διακοπής των δρομολογίων του.

Πρόκειται για τις γραμμές «Χ1» και «Χ1 express» , των οποίων τα δρομολόγια θα γίνονται κάθε 8 λεπτά. Η αφετηρία τους θα είναι στον σταθμό του Ταύρου εντός του χώρου στάθμευσης και το τέρμα στα Άνω Πατήσια επί της οδού Αγ. Λαύρας.

Η «Χ1» θα εξυπηρετεί τους εξής ενδιάμεσους σταθμούς: Άγ. Ελευθέριο και Κ. Πατήσια (στάσεις επί της Αχαρνών), Άγ. Νικόλαο και Αττική (επί της Λιοσίων), Ομόνοια (επί της Σωκράτους με κατεύθυνση τον Ταύρο και στην πλατεία Λαυρίου με κατεύθυνση τα Α. Πατήσια) Μοναστηράκι και Θησείο (επί της Πειραιώς), Πετράλωνα.

Η «Χ1 express» θα εξυπηρετεί τους σταθμούς: Βικτώρια (στάση επί της Πατησίων), Ομόνοια (επί της Αγ. Κωνσταντίνου με κατεύθυνση προς Ταύρο και στην πλατεία Λαυρίου με κατεύθυνση προς Α. Πατήσια), Μοναστηράκι και Θησείο (επί της Πειραιώς), Πετράλωνα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο του ΟΑΣΑ 185.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα