Διακοπή λειτουργίας εργαστηρίου παρασκευής έτοιμων φαγητών

Στη διακοπή λειτουργίας εργαστηρίου παρασκευής έτοιμων φαγητών προχωρά σήμερα η Νομαρχία Πειραιά, καθώς διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε κάτω από απαράδεκτες υγειονομικά συνθήκες, αλλά και χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια.

Όπως διευκρινίζεται, πρόκειται για την επιχείρηση με την επωνυμία «Λάζαρος Αρσενιάδης & ΣΙΑ ΟΕ» που εδρεύει στην οδό Φίλωνος 131 στον Πειραιά, στην οποία οι επόπτες δημόσιας υγείας της Νομαρχίας διαπίστωσαν ότι δεν διέθετε την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας, ενώ κατέγραψαν και σωρεία υγειονομικών παραβάσεων (ρυπαροί τοίχοι και δάπεδα, οξειδωμένες σχάρες και έλλειψη θερμομέτρων στα ψυγεία, δεν επεδείχθησαν βιβλιάρια υγείας και βιβλίο υγειονομικών επιθεωρήσεων κ.α.π.), σε βαθμό που όπως αναφέρεται στην έκθεση αυτοψίας τους να απειλείται άμεσα η δημόσια υγεία. Για την υπόθεση ενημερώνεται ο αρμόδιος εισαγγελέας Πειραιά.

Εξάλλου, οι κτηνίατροι και οι γεωπόνοι της Νομαρχίας Πειραιά μπλόκαραν τις τελευταίες ημέρες πάνω από 33,4 τόνους προϊόντων που κρίθηκαν για διάφορους λόγους ακατάλληλα για κατανάλωση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα