Ετήσιες κάρτες 2009 απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΑ

Ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών θέτει από σήμερα στη διάθεση του επιβατικού κοινού της πρωτεύουσας ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας (ΟΑΣΑ).  Οι καινούργιες κάρτες διακρίνονται σε τέσσερις κατηγορίες:

● Με την ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών, συνολικού κόστους 350 ευρώ, το επιβατικό κοινό θα μπορεί να μετακινείται με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς και συγκεκριμένα με τα μπλε λεωφορεία (παντού), με τα τρόλεϊ, το τραμ, τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, το Μετρό (μέχρι τον σταθμό Κορωπί) και τον προαστιακό σιδηρόδρομο (στο τμήμα της γραμμής ΜαγούλαΠειραιάς- Κορωπί).

● Με την ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών αξίας 150 ευρώ, οι επιβάτες θα μετακινούνται με τα μπλε λεωφορεία (εξαιρούνται οι γραμμές express του αεροδρομίου και το τμήμα Βάρκιζα- Σαρωνίδα της γραμμής Ε22), τα τρόλεϊ και το τραμ.

● Με την ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών για το Μετρό αξίας 300 ευρώ, οι κάτοχοί της θα μετακινούνται αποκλειστικά και μόνο στο δίκτυο του Μετρό μέχρι τον σταθμό Κορωπίου.

● Με την ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών για τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο αξίας 250 ευρώ, οι επιβάτες θα μετακινούνται αποκλειστικά και μόνο στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο. Σημεία αγοράς των καρτών
Οι κάτοικοι της πρωτεύουσας μπορούν από σήμερα να προμηθεύονται τις νέες ετήσιες κάρτες (όλα τα είδη) απευθείας από τα γραφεία του ΟΑΣΑ (Μετσόβου 25, 1ος όροφος, ώρες 08.00

- 14.15, όλες τις εργάσιμες ήμερες).

Από τις 15 Δεκεμβρίου 2008 η διάθεση των νέων καρτών θα γίνεται και από άλλα σημεία- από συγκεκριμένα εκδοτήρια του ηλεκτρικού, του Μετρό, του τραμ και του προαστιακού.

ΤΑ ΝΕΑ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα