Σήμερα ο γύρος της Αθήνας και η μαραθώνεια πορεία ειρήνης

Απροσπέλαστο για τους οδηγούς θα είναι σήμερα από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα το κέντρο, λόγω της διεξαγωγής του Γύρου της Αθήνας και της ετήσιας μαραθώνιας πορείας ειρήνης.

Για την διευκόλυνση των πολιτών που θα πάρουν μέρος στον Γύρο της Αθήνας, από τις 07.30 θα γίνεται τμηματικά, διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις οδούς και λεωφόρους: Σταδίου, Ακαδημίας ( από Κανάρη έως Βασ. Σοφίας), Πανεπιστημίου, Φιλελλήνων, Αμαλίας, Β. Όλγας, Β. Σοφίας (από Χίλτον έως Πανεπιστημίου), Συγγρού ( από Διονυσίου Αεροπαγίτου έως Αθ. Διάκου), Ασωμάτων, Β. Γεωργίου, Πατησίων (από Αιόλου έως λεωφ. Αλεξάνδρας), Αθηνάς, Αιόλου, Ερμού (από Αθηνάς έως Ασωμάτων), Πειραιώς (από πλατεία Ομόνοιας έως Ιερά Οδό), Γκάλι, Χατζηχρήστου, Αρδηττού ( ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλλιμάρμαρο), Β. Κωνσταντίνου, Β. Αλεξάνδρου ( από Β.Κωνσταντίνου έως Μιχαλακοπούλου), και Β. Σοφίας (από Ζαχάρωφ έως Β. Κωνσταντίνου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα).

Η εκκίνηση του γύρου της Αθήνας, θα δοθεί στις 10.00 στο Παναθηναϊκό Στάδιο, ενώ για τα άτομα με αναπηρία στην πλατεία Συντάγματος.Λόγω της ετήσιας μαραθώνιας πορείας ειρήνης, από τις 8.00 το πρωί έως τη λήξη της, θα υπάρξει σταδιακά απαγόρευση της κίνησης των οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής του Μαραθωνίου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα