Πολύς ... θόρυβος στο Ελ. Βενιζέλος

Την αλλαγή του τρόπου καταχώρησης των παραπόνων θορύβου από τη λειτουργία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, ζητά με επιστολή του προς τη Διοίκηση του Διεθνούς Αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος», ο νομάρχης Ανατολικής Αττικής, Λεωνίδας Κουρής.

Στην επιστολή επισημαίνεται ότι «ο αριθμός κλήσης για παράπονα θορύβου δεν λειτουργεί σε 24ωρη βάση, ενώ οι κάτοικοι των περιοχών, που επιβαρύνονται από την λειτουργία του αεροδρομίου, δεν έχουν τη δυνατότητα να αποστείλουν με ηλεκτρονική φόρμα τα παράπονά τους, καθώς οι διαθέσιμες επιλογές στον δικτυακό τόπο του αεροδρομίου είναι, είτε «επιβάτες», είτε «επισκέπτες», κάτι που ουσιαστικά τούς αποκλείει από την διαδικασία αποστολής παραπόνων.

Καταλήγοντας στην επιστολή του, ο κ. Κουρής προτείνει, προκειμένου να αποκτήσει ουσιαστικό περιεχόμενο η καταγραφή των παραπόνων για τον θόρυβο, τα εξής:

Να εξασφαλισθεί η 24ωρη λειτουργία του τηλεφωνικού αριθμού, ώστε να καταγράφονται (ηχογραφούνται) σε συνεχή ροή τα παράπονα των κατοίκων των περιοχών πέριξ του αεροδρομίου.

Να αποτυπωθεί η δυνατότητα διατύπωσης παραπόνων για θόρυβο με την αναγραφή του συγκεκριμένου τηλεφωνικού αριθμού στην ιστοσελίδα του αεροδρομίου.

Να δοθεί η δυνατότητα στους κατοίκους, πέραν των τηλεφωνικών κλήσεων, να εκφράζουν τα παράπονά τους για το θόρυβο και με αποστολή e-mail σε συγκεκριμένο αποδέκτη του αεροδρομίου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα