53η Ανθοκομική Έκθεση στην Κηφισιά

Όπως καθιερώθηκε από πέρυσι, η έναρξη του ιστορικότερου και κορυφαίου γεγονότος της πόλης της Κηφισιάς, θα γίνει με την παρέλαση των παλαιών αυτοκινήτων-αντικών στους δρόμους της πόλης. Κάποια από τα αυτοκίνητα αυτά, κυκλοφορούν στην πόλη από το 1928(!) μέχρι και σήμερα.
Χάρη στη βοήθεια του Κηφισιώτη οδηγού κ. Ιωάννη Λαδάκη, μέλος της ΦΙΛΠΑ(Φίλοι Παλαιού Αυτοκινήτου), θα συγκεντρωθούν περί τα 25 αυτοκίνητα, τα οποία θα πάρουν εκκίνηση από το Δήμαρχο Κηφισιάς Νικόλαο Χιωτάκη, την Τετάρτη 25 Απριλίου 2007, ώρα 19.00, από την Πλατεία Νέας Κηφισιάς-Πλατεία Ελαιών (Super Market Θανόπουλος) και θα ακολουθήσουν την εξής πορεία: Πλατεία Ελαιών, θα διανύσουν την οδό Χ. Τρικούπη, την οδό Δεληγιάννη, τη Λεωφόρο Κηφισίας και θα καταλήξουν στο Άλσος Κηφισιάς«Δημήτρης Ζωμόπουλος». Από εκεί τα αυτοκίνητα θα κινηθούν προς το Κεφαλάρι με τελευταίο σταθμό το ξενοδοχείο Grand Salet στην Πολιτεία.
Ελάτε να θαυμάσετε, να χειροκροτήσετε και να αποθανατίσετε τα παλαιά αυτοκίνητα και τους οδηγούς τους!
Τα αυτοκίνητα θα είναι στολισμένα με στεφάνια από λουλούδια τα οποία θα επιμεληθεί και ευγενικά θα δωρίσει η Κηφισιώτισσα ανθοπώλης κ. Μαρία Κουτσουράδη.
Επίσης, καθολη τη διάρκεια της 53ης Ανθοκομικής Έκθεσης θα εκτίθεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του Άλσους, αυτοκίνητο-αντίκα στολισμένο με λουλούδια, το οποίο προσφέρει το «Τεχνολογικό Μουσείο-Κλασσικό Αυτοκίνητο ΦΑΕΘΩΝ», το οποίο υποστηρίζει και τη συγκεκριμένη εκδήλωση.
Η 53η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Κηφισιάς θα γίνει στο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος» (τέρμα ηλεκτρικού σιδηροδρόμου- παλιός «τροχονόμος») από 25 Απριλίου (οι πύλες της θα ανοίξουν 6:30μ.μ) έως 13 Μαΐου 2006, καθημερινά από 10π.μ έως 10μ.μ.
ΠΗΓΗ:kathimerini.gr

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα