Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για 25ο Γύρο της Αθήνας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν σήμερα στην Αθήνα, λόγο της διεξαγωγής του 25ου Γύρου της Αθήνας αλλά και της Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης.

Η πορεία ειρήνης θα ξεκινήσει στις 8:30 π.μ. από τον Τύμβο του Μαραθώνα και θα τερματιστεί στις 7:30 μ.μ. στην πλατεία Συντάγματος.

Από τις 8 το πρωί οι τροχονόμοι δεν θα επιτρέπουν την κίνηση των οχημάτων τμηματικά κατά μήκος της διαδρομής: Μαραθώνας, λεωφ. Μαραθώνος, οδός Φειδιππίδου, λεωφόρος Μεσογείων, λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας, πλατεία Συντάγματος.

Γύρος της Αθήνας

O 25oς Γύρος της Αθήνας που διοργανώνουν ο Δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης (ΟΝΑ) και αναμένεται να συμμετάσχουν πάνω από 20 χιλιάδες πολίτες, είναι αφιερωμένος στη μητέρα.

Η εκκίνηση για τις διαδρομές των 8 και 3,5 χιλιομέτρων θα δοθεί στο Καλλιμάρμαρο στις 10 το πρωί, ενώ την ίδια ώρα θα γίνει και η εκκίνηση στην Πλατεία Συντάγματος για τη διαδρομή των επτακοσίων μέτρων που θα διανύσουν άτομα με ειδικές ανάγκες. Ο τερματισμός για όλες τις διαδρομές θα γίνει στο Ζάππειο.

Η μετακίνηση με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα είναι δωρεάν κατά τις ώρες διεξαγωγής (7.00-14.00) του Γύρου, με την επίδειξη της κάρτας συμμετοχής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα