Τραγωδία με δύο νεκρά παιδάκια στην Κυψέλη την ημέρα της Ανάστασης

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Κυψέλη,  κατέληξε σε τραγωδία με θύματα δύο αδελφάκια, αγοράκια 4 ετών και 8 μηνών, από τη Νιγηρία. Τα δύο παιδιά  βρήκαν φριχτό θάνατο μέσα στο ισόγειο διαμέρισμα που έμεναν με τη μητέρα τους, στην οδό Μυτιλήνης 72-74, στην πλατεία Κολιάτσου , από τη φωτιά που ξέσπασε σήμερα στις 11.25 το πρωί.
Η 13χρονη αδελφούλα τους απεγκλωβίστηκε εγκαίρως και μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο νοσοκομείο. Η μητέρα τους, που βρέθηκε έξω από το διαμέρισμα μετά την έναρξη της πυρκαγιάς διακομίστηκε και αυτή στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, όμως δεν διατρέχει κίνδυνο.

Σύμφωνα με καταθέσεις περιοίκων, κάποιοι γείτονες είδαν την πυρκαγιά στο ισόγειο διαμέρισμα και όταν έσπευσαν στο σημείο, βρήκαν τη μητέρα των παιδιών να κάθεται απ’ έξω στα σκαλοπάτια. Έσπασαν την πόρτα και κατάφεραν να βγάλουν τραυματισμένη τη 13χρονη, ενώ η μητέρα, που μπήκε και αυτή στο διαμέρισμα μαζί με τους γείτονες, υπέστη αναπνευστικά προβλήματα.

Παράλληλα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και λίγο αργότερα έφθασαν στο σημείο συνεργεία που έσβησαν τη φωτιά, αλλά οι πυροσβέστες βρήκαν νεκρά στο δωμάτιό τους τα δύο αγόρια.

Όπως έγινε γνωστό από τις αρχές, η γυναίκα εργαζόταν σε μπαρ, ενώ ο πατέρας των παιδιών είναι στη φυλακή. Για την τραγωδία διενεργείται προανάκριση από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Πηγή: ert.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα