Αφιέρωμα στη Λέσβο από μεγάλο κανάλι της Αυστραλίας

Το δημόσιο τηλεοπτικό πολυπολιτισμικό κανάλι της Αυστραλίας SBS μεταδίδει κάθε Πέμπτη σειρά εκπομπών (πέντε το σύνολο), υπό την ονομασία Feast Greece, οι οποίες είναι αφιερωμένες στην ελληνική κουζίνα, σε συνδυασμό με τον πολιτισμό, την ιστορία, τη θρησκεία και τις ελληνικές παραδόσεις. Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε χθες και ήταν αφιερωμένο στη Λέσβο (με τίτλο "Λέσβος - Ο κήπος του Αιγαίου").

Η "ελληνική νότα" και ξενάγηση στις ομορφιές της πατρίδας μας συνεχίζεται στην τηλεόραση της SBS, την Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου, και από την εκπομπή "Global Village" που προβάλλεται στις 6.00 το απόγευμα, με τίτλο για το συγκεκριμένο επεισόδιο "Μία Ελληνική Οδύσσεια".

Η "Ελληνική Οδύσσεια" του "Global Village" ξεναγεί τον τηλεθεατή στις πανέμορφες ακρογιαλιές της Πελοποννήσου και των νησιών του Ιονίου.

Η πανοραμική βόλτα της εκπομπής ξεκινά από το νησί της Κέρκυρας κατεβαίνοντας στη νότια Πελοπόννησο και συνεχίζει στις μαγικές ακτές της μεγαλύτερης χερσονήσου της πατρίδας μας. Το ντοκιμαντέρ αυτό είναι αγγλογαλλικής παραγωγής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα