Πάμε για μπάνιο; Πάμε Μύκονο!

Αμμος, κύμα, αλατισμένα κορμιά, ρακέτες και mojitos. Ξέφρενος χορός και απενοχοποιημένο φλερτ. Welcome to Myconos. Κι επειδή πρώτα μαυρίζουμε και μετά γράφουμε, ιδού οι ωραιότερες παραλίες της Μυκόνου.

Καλό Λιβάδι

Ψιλή άμμος, καταγάλανα νερά. Παλιά ήταν η παραλία των μόνιμων κατοίκων του νησιού, όμως το beach bar «Solimar» έχει αλλάξει τα δεδομένα. Τρελαθήκαμε με τις ινδονησιακές πινελιές, έξυπνα συνδυασμένες με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική του και τον κόσμο που χορεύε ακόμη και έξω στους δρόμους, θυμίζοντας κάτι από ταινία του Δαλιανίδη. Αν θέλετε να γευτείτε επειγόντως ένα καλό coctail, σας συστήνουμε να πάτε στο beach bar «Bahia Blanca» και να δοκιμάσετε ίσως το καλύτερο daquiri του νησιού. Οσο για εσάς που θέλετε να βγάλετε προς τα έξω τον Τζον Τραβόλτα που κρύβετε μέσα σας, this is the right place.

Ψαρού

Η κοσμικότερη παραλία της Μυκόνου. Το beαch bar Nammos ανεβάζει την Ψαρού ψηλά στο χρηματιστήριο αξιών του νησιού. Sushi και nigiri, που τα βλέπετε να φτιάχνονται μπρόστα σας, άφθονα cocktails και φυσικά οι ακριβότερες ξαπλώστρες του νησιού. Οι «γοργόνες» του νησιού μ’ ένα τους βλέμμα κάνουν τον αντρικό πληθυσμό να παραγγέλνει «ένα ακόμη γύρο σφηνάκια». Είναι η πιο «beautiful people» παραλία, που μαζεύει κόσμο από όλο το διεθνές jet set. Και για να μην το ξεχάσω. Οταν φυσάει σε όλοκληρο το νησί, η Ψαρού ειναι σίγουρη επιλογή, αφού είναι η μόνη παραλία που δεν την επηρεάζουν οι βοριάδες. Το disavantage της; Θα τη θέλαμε λίγο πιο καθαρή.

Super Paradise

Κατεβαίνοντας την τεράστια κατηφόρα, τα δυνατά beats χτυπούν σαν αφρικανικό ταμ ταμ το κεφάλι σου. Φτάνοντας, συναντάς μια ξέφρενη κατάσταση. Ο κόσμος χορεύει σαν τρελός. Στο μπαρ τα σφηνάκια πάνε κι έρχονται. Η αδρεναλίνη έχει χτυπήσει προ πολλού κόκκινο. Μια γυναικοπαρέα πιο δίπλα κρατάει μια πλαστική αντρική κούκλα και χορεύει μανιασμένα. Πιες ακόμη ένα σφηνάκι, γιατί είσαι στον παράδεισο. Το νέκταρ, άλλωστε, δεν το πιάνει το αλκοτέστ.

Ελιά

Η πιο gay friendly παραλία σε ολόκληρο το νησί. Cool εμφανίσεις, χαλαρή διάθεση, γυμνά σώματα που περιπλανιούνται, παίζουν ρακέτες, κολυμπούν αμέριμνα. Αγαπάμε τις άνετες, ημίδιπλες ξαπλώστρες. Τα νερά είναι πεντακάθαρα και οι τιμές ανεκτές. Tην ψηφίζουμε γιατί μπορείς να κάνεις τη βουτιά σου ολόγυμνος χωρίς να σε κοιτάζει κανείς, γιατί είναι ανεπιτήδευτη και δεν παίζει posing. Χαρακτηριστικό της η ατελείωτη χρυσαφένια αμμουδιά. Εδώ θα συναντήσετε πολλούς από τους επώνυμους επισκέπτες του νησιού. Μείνετε και για φαγητό. Το μπάνιο ανοίγει την όρεξη και το εστιατόριο «Ελιά» σας περιμένει. Γιατί ακόμη και στη Μύκονο, νηστικό αρκούδι δε χορεύει.

e-tipos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα