Με Πάολα πέφτει απόψε η αυλαία της 81ης ΔΕΘ

Tην αυλαία των μουσικών συναυλιών της 81ης ΔΕΘ θα ρίξει σήμερα η Πάολα, με τους Rec.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21:30, ενώ το εισιτήριο εισόδου θα είναι 5 ευρώ (15 ευρώ το οικογενειακό). Το οικογενειακό εισιτήριο ισχύει για 4 άτομα, 2 ενήλικες και 2 παιδιά. Για πενταμελή οικογένεια, 2 ενήλικες και 3 παιδιά ηλικίας μέχρι 16 ετών, η τιμή εισιτηρίου του πέμπτου ατόμου θα είναι ανάλογη της ημέρας εισόδου (3€ ή 5€). Σε ότι αφορά τα ΑΜΕΑ, θα ισχύει η δωρεάν είσοδος μόνο για άτομα με κινητικά προβλήματα.

Σημειώνεται ότι κάθε βράδυ, στις 21:30, στη μεγάλη σκηνή κάτω από το Τόξο της ΔΕΘ, τα Music Events Live αποτέλεσαν πόλο έλξης για τους επισκέπτες.

Την αρχή έκαναν, στις 10 Σεπτεμβρίου, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ενώ στις 11 του μηνός η Δέσποινα Βανδή και οι Μέλισσες.

Τη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου, σειρά να τραγουδήσει πήρε ο Στέλιος Ρόκκος και η Μαλού και την επόμενη ημέρα οι Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης.

Στις 14 Σεπτεμβρίου, ο Σταύρος Κουγιουμτζής συνάντησε τον Βασίλη Τσιτσάνη μέσα από το μπουζούκι του Θανάση Πολυκανδριώτη, που δένει με τις φωνές του Κώστα Μακεδόνα, της Κατερίνας Κόρου και της Αιμιλίας Κουγιουμτζή. Την Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου, στη σκηνή της ΔΕΘ ανέβηκε ο Γιάννης Πλούταρχος, ενώ είχαν προηγηθεί οι Kings, και την Παρασκευή ακολούθησε η Πέγκυ Ζήνα.

Το Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου, τραγούδησε ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Κώστας Μαρτάκης και η Demy με τον Βαγγέλη Κακουριώτη και τους Panik Live να ανοίγουν το πρόγραμμα.
athensvoice

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα