Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Πόσο θα κοστίζει η νέα του εκπομπή

Το πράσινο φως από τη διοίκηση της ΕΡΤ πήρε η μουσική εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης. Ο λόγος για το εβδομαδιαίο ψυχαγωγικό πρόγραμμα «Στο ρεφρέν» που θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική και καλεσμένους και θα μεταδίδεται στην prime time της ΕΡΤ2.

Σύμφωνα με σχετική απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, στην οποία αναφέρεται η εφημερίδα Reallife εγκρίθηκε η ανάθεση 12 επεισοδίων της εκπομπής «Στο ρεφρέν» συνολικού κόστους 270.540 ευρώ. Το κόστος ανά επεισόδιο ανέρχεται στα 27.291 ευρώ, ενώ την παραγωγή του αναλαμβάνει η Red Line Productions Μονοπρόσωπη ΙΚΕ.

Ο όρος που έθεσε στην ΕΡΤ

«Ο όρος που έθεσα στην ΕΡΤ ήταν να μη βρεθώ απέναντι από τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Η φιλία μου μαζί του κρατάει χρόνια, είναι πάνω από όλα και δεν θα διακυβευτεί για καμία εκπομπή. Σε αυτός είμαι κάθετος. Ο Σπύρος είναι συνεργάτης, άνθρωπος δικός μου και δεν τον βλέπω, ούτε θα τον δω ποτέ ανταγωνιστικά» ξεκαθαρίζει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης σχετικά με την εκπομπή «Στο ρεφρέν».
Οι συζητήσεις που έκανε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης

«Είχα μια εποικοδομητική συζήτηση με τον Λάμπη Ταγματάρχη για τη δημιουργία μιας μουσικής εκπομπής στην ΕΡΤ2. Η επαφή έγινε σε διερευνητικό επίπεδο, κατά πόσο δηλαδή θα με ενδιέφερε να παρουσιάσω στη δημόσια τηλεόραση μια εκπομπή για το ελληνικό πεντάγραμμο. Από την πλευρά μου, τους τόνισα ότι θα ήθελα να ετοιμάσουμε μια εκπομπή με πολλά μουσικά αφιερώματα, χωρίς αποκλεισμούς σε δημιουργούς, στιχουργούς, συνθέτες και τραγουδιστές και να παρουσιαστούν όλα τα είδη μουσικής» τονίζει ο ταλαντούχος ηθοποιός.

zappit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα