Μαγγίρα: Εκείνο το καλοκαίρι ο Παντζόπουλος μας έδειξε τα Άχλα

Μετά την ολοκλήρωση του Your Face Sounds Familiar, η Ματθίλδη Μαγγίρα μιλά στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα. Ήταν έκπληξη η τέταρτη θέση στο YFSF; Πώς γνωρίστηκε με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Η αρχαία Ελλάδα γέννησε το δίκαιο και η νέα το ξέχασε

«Ήταν λίγο έκπληξη η τέταρτη θέση. Πιστεύω πως η αρχαία Ελλάδα γέννησε το δίκαιο και η νέα Ελλάδα απλώς το ξέχασε. Κι αυτό δεν ισχύει μόνο στη δική μου περίπτωση, καθώς τα περισσότερα blogws υποστήριξαν πως ήταν αδικία που δεν βγήκα πρώτη, αλλά σε πολλά ακόμη πράγματα, όπως η πολιτική και η παιδεία».

Ο Μάκης Παντζόπουλος μας είχε πάει να μας δείξει τα Άχλα

Με τον τέως σύζυγο της και μουσικό Alex Foster γνωρίστηκαν πριν από δεκαπέντε χρόνια στην Άνδρο. «Εκείνο το καλοκαίρι του 2001 ο Μάκης Παντζόπουλος που τον γνωρίζαμε προσωπικά και οι δύο, μας είχε πάει να μας δείξει τα Άχλα, την περιοχή όπου είχε σκεφτεί τότε να φτιάξει τις κατοικίες που έχει σήμερα. Όταν πήγαμε εκεί, δεν υπήρχε τίποτα, αλλά ήταν ένα ονειρεμένο μέρος». Εκείνη η συνάντηση αποδείχτηκε μοιραία. Η γνωριμία με τον Alex, ο γάμος και ο ερχομός του παιδιού ήρθαν αβίαστα. «Δεν επιδίωξα τίποτα, ούτε ψαχνόμουν να βρω κάποιον να παντρευτώ. Με τον Alex γνωριστήκαμε και ερωτευτήκαμε. Αυτό, όμως, που μου άρεσε πάνω απ΄όλα  σε εκείνον ήταν πως αντιλαμβανόταν το χιούμορ μου».

zappit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα