Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης 2013: 7 ως τις 23 Ιουνίου

Το 32ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης, θα  πραγματοποιηθεί από τις 7 ως τις 23 Ιουνίου και θα αναπτυχθεί στην πλατεία πέριξ του αγάλματος του Ελευθερίου Βενιζέλου.
Λόγω των έργων ανάπλασης που συνεχίζονται στην παραλία, φέτος το φεστιβάλ θα αναπτυχθεί επί της οδού Αριστοτέλους - στο ύψος της πάνω από την οδό Εγνατία.
Θα είναι αφιερωμένο στα 70 χρόνια από το θάνατο του Κωστή Παλαμά και το διοργανώνει για 32η συνεχή χρονιά ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας.
"Είμαστε αισιόδοξοι ότι οι Θεσσαλονικείς θα ακολουθήσουν την βόλτα στην πλατεία με τα βιβλία" τόνισε μεταξύ άλλων παρουσιάζοντας την 32η διοργάνωση ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εκδοτών κ.Χαράλαμπος Μπαρμπουνάκης.
Σύμφωνα με  έρευνας- σφυγμομέτρηση βιβλιοφιλίας που πραγματοποιήθηκε για έκτη συνεχή χρονιά κατά την περσινή διοργάνωση,  το προφίλ του σύγχρονου αναγνώστη βιβλίων παραμένει σχεδόν το ίδιο. Είναι γυναίκα, ανήκει στην ηλικιακή ομάδα μεταξύ των 36-55 ετών, διαβάζει περισσότερο ελληνική και ξένη λογοτεχνία και προτιμά για τις αγορές της μικρά αλλά και μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία του κέντρου αλλά και της "γειτονιάς"

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Ψυχαγωγία

-
Σχολιάστε το άρθρο: