Η Ferrari θα είναι ερυθρόλευκη στο Grand Prix της Formula 1 στο Λας Βέγκας

Η Ferrari θα είναι ερυθρόλευκη στο Grand Prix της Formula 1 στο Λας Βέγκας

Formula 1 θα εγκαινιάσει τη νέα πίστα του Grand Prix του Λας Βέγκας (17-19/11) και η Ferrari, η πιο ιστορική ομάδα του paddock, αποφάσισε να γιορτάσει αυτή την ιδιαίτερη περίσταση αλλάζοντας τα χρώματά της τόσο μονοθέσιά της, αλλά και στις φόρμες των πιλότων της, καθώς το «μεγάλο τσίρκο» επιστρέφει στην «Πόλη της Αμαρτίας» 41 χρόνια μετά.

Την παρουσίαση της νέας εμφάνισης της σκουντερία παρουσίασαν με βίντεο που «ανέβηκαν» στους λογαριασμούς των social media του συλλόγου, οι δύο οδηγοί της ομάδας Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ. Ο Μονεγάσκος και ο Ισπανός, αντίστοιχα, ελπίζουν να τους φέρουν τύχη καθώς η ομάδα τους θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να πλασαριστεί δεύτερη στην κατάταξη των κατασκευαστών, ενώ παράλληλα και οι δύο ψάχνουν για το καλύτερο δυνατό φινάλε στη σεζόν που πλησιάζει στο τέλος της.

Ερυθρόλευκη Ferrari

Η Ferrari, λοιπόν, σε μια προσπάθεια να τιμήσει τα Grands Prix της δεκαετίας του ’70 στις ΗΠΑ και την εμφάνισή της τότε επέλεξε να προσθέσει περισσότερο λευκό χρώμα. Έτσι, οι λεπτομέρειες στην στολή είναι λευκές και το κόκκινο κάπως πιο… vintage, ενώ πάνω στα οχήματά της, το λευκό υπάρχει στο κάλυμμα του κινητήρα, στους αριθμούς, αλλά το εντυπωσιακό στοιχείο είναι η λευκή αεροτομή που ήδη κέρδισε επαίνους από τους tifosi της σκουντερία.

Πηγή: newsbeast.gr

 
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα