Το Ράλι των πλουσίων με πανάκριβα supercars στη Μύκονο. Βίντεο

Ο τερματισμός του 19ου διεθνούς Ράλι Gumball 3000, το οποίο ξεκίνησε πριν από μια εβδομάδα από την Ρίγα της Λετονίας, φιλοξενείται αυτό το τριήμερο το νησί των ανέμων, "πατώντας" μάλιστα για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ελληνικό έδαφος.

Πρόκειται για ένα διάσημο ετήσιο οδικό ταξίδι, στο οποίο λαμβάνουν μέρος γαλαζοαίματοι, μεγιστάνες, jet setters και celebrities με πολυτελή και μοναδικά αυτοκίνητα όπως Ferrari, Lamborghini, Maserati, Porsche, Jaguar κ.α.

Το Gumball 3000 έχει διάρκεια επτά ημέρες και κάθε χρόνο η κούρσα παίρνει το όνομά της από τις δύο πόλεις στις οποίες πραγματοποιείται η εκκίνηση και ο τερματισμός. Το φετινό Ράλι έχει τίτλο «Από την Ρίγα στην Μύκονο» και σε αυτό λαμβάνουν μέρος 130 οδηγοί οι οποίοι πέρασαν από τις πόλεις Βαρσοβία, Βουδαπέστη, Ντουμπρόβνικ, Τίρανα και Αθήνα, πριν τερματίσουν στην Μύκονο.

Την Παρασκευή 7 Ιουλίου τα 130 supercars έφτασαν στη Μύκονο με το πλοίο Κνωσσός Παλλάς. Οι κούκλες της ασφάλτου αφού πάτησαν στεριά, διένυσαν τη διαδρομή Χώρα-Άνω Μερά και στην συνέχεια επέστρεψαν και παρατάχθηκαν με κάθε μεγαλοπρέπεια στο παλιό λιμάνι, όπου έγινε και ο τερματισμός.

Το βράδυ δόθηκε δείπνο και πάρτι σε ένα από τα ξενοδοχεία του νησιού, ενώ σήμερα  Σάββατο και την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν show και happenings σε παραλιακά club-restaurants του νησιού. Η έκθεση των αυτοκινήτων θα είναι ελεύθερη για όλους.

Δείτε πλάνα στο αποκλειστικό βίντεο που κατέγραψε η κάμερα του Mykonos Live TV.
greek-web

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα