Η πιο φιλική προς το περιβάλλον νεκροφόρα! Δείτε βίντεο

Η ηλεκτροκίνηση αποτελεί το μέλλον των τεσσάρων τροχών, με το Nissan Leaf να είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα αυτοκίνητα στην παγκόσμια αγορά.   

 

Το ηλεκτρικό μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας είναι απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον, ευρύχωρο, με αυξημένη αυτονομία και εύκολο στο χειρισμό του. Έχει σχεδιαστεί ώστε να κινείται ήσυχα και ομαλά στην άσφαλτο, με την κίνηση να μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς και το ηλεκτρικό μοτέρ να εξασφαλίζει απόλυτα οικονομικές μετακινήσεις.

Πλέον, το Leaf είναι ιδανικό και για την τελευταία κατοικία του ανθρώπου, όπως διατείνεται ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία κηδειών στη Μεγάλη Βρετανία. Η Leverton & Sons διαθέτει στον στόλο της μία από τις πρώτες αμιγώς ηλεκτροκίνητες νεκροφόρες. Το όχημα έχει τροποποιηθεί πλήρως από την Brahms Electric Vehicles, ώστε να μπορεί να φιλοξενεί το φέρετρο, περιλαμβάνοντας ειδικό μηχανισμό, ακόμη και επιπλέον πλευρικό αερόσακο στο πίσω μέρος.

Να σημειώσουμε εδώ, πως και στην Ολλανδία κυκλοφορεί ηλεκτροκίνητη νεκροφόρα, βασισμένη στο Tesla Model S. Βέβαια, στην Αγγλία υπάρχουν ακόμα πιο εντυπωσιακά οχήματα για την μεταφορά των ανθρώπων προς την τελευταία κατοικία, σαφώς πιο ακριβά και καθόλου φιλικά προς το περιβάλλον, όπως η Maserati Ghibli και η Rolls-Royce Phantom.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα