Σουηδία: Υποδοχή της Loreen με προτάσεις γάμου και πλακάτ!

❤️ Αυτό το άρθρο άρεσε σε 3120 άτομα
Σουηδία: Υποδοχή της Loreen με προτάσεις γάμου και πλακάτ!

Με… προτάσεις γάμου, πλακάτ, τσιρίδες και τραγουδώντας το «Euphoria» υποδέχθηκαν την νικήτρια της φετινής Eurovision, Loreen, στη Σουηδία, αργά το βράδυ της Δευτέρας!

Περίπου 200 άτομα έσπευσαν στο αεροδρόμιο της Στοκχόλμης, όπου οι αρμόδιοι δεν «έστησαν» κάποια γιορτή φοβούμενοι ότι θα προκληθεί χάος. Μάλιστα, η τραγουδίστρια βγήκε από το αεροπλάνο συνοδευόμενη από δύο αστυνομικούς!

«Δεν θα είχα καταφέρει τίποτα χωρίς εσάς. Δεν θα ήμουν εδώ χωρίς εσάς. Σας ευχαριστώ πολύ όλους», ήταν τα πρώτα λόγια της νικήτριας της Eurovision, που βγήκε από το αεροπλάνο ντυμένη στα μαύρα και κρατώντας το τρόπαιο.

Τα φλας άστραψαν και οι δημοσιογράφοι δεν σταμάτησαν να την ρωτούν για τον διαγωνισμό και τα συναισθήματά της, ενώ πολλοί θαυμαστές της της έκαναν προτάσεις γάμου, με έναν τυχερό να ακούει την Loreen να… αποδέχεται γελώντας!

«Χαίρομαι πολύ με αυτό που συμβαίνει εδώ. Είμαι συγκλονισμένη! Δεν πιστεύω όσα ζω αυτή τη στιγμή και είμαι ευτυχισμένη, αλλά και λίγο μπερδεμένη. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα», κατέληξε η τραγουδίστρια.

Για να πανηγυρίσουν την νίκη, οι Σουηδοί υπεύθυνοι της Eurovision θα διοργανώσουν μία μίνι γιορτή, πιθανότατα σήμερα, Τρίτη, στο Hotorge της Στοκχόλμης, όπου η Loreen θα τραγουδήσει το «Euphoria» και θα δώσει συνέντευξη, η οποία και θα μεταδωθεί απευθείας από το κρατικό κανάλι «SVT 2».

Προτάσεις γάμου και πλακάτ για τη Loreen στη Σουηδία

Προτάσεις γάμου και πλακάτ για τη Loreen στη Σουηδία

Προτάσεις γάμου και πλακάτ για τη Loreen στη Σουηδία

Προτάσεις γάμου και πλακάτ για τη Loreen στη Σουηδία

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα