Eurovision 2012: Η Ελευθερία Ελευθερίου σε καυτές πόζες πριν το Μπακού

❤️ Αυτό το άρθρο άρεσε σε 2447 άτομα
Eurovision 2012: Η Ελευθερία Ελευθερίου σε καυτές πόζες  πριν το Μπακού

Με «καυτά» σορτς ποζάρει η Ελευθερία Ελευθερίου λίγες ημέρες πριν ταξιδέψει μέχρι το Μπακού. Κι ενώ η εμφάνισή της μαγνητίζει όλα τα βλέμματα, η ίδια δηλώνει πως δεν νιώθει σέξι και είναι πουριτανή!

«Δεν νιώθω σέξι αλλά μου λένε ότι το βγάζω. Αντιθέτως, είμαι πουριτανή», λέει η Ελευθερία, την ώρα που οι άκρως αποκαλυπτικές της πόζες «θερίζουν» τα βλέμματα.

Εκτός από ταλέντο και φωνή, η εκπρόσωπός μας στην Eurovision έχει και κορμί… 
Μάλιστα, δεν διστάζει να «παίξει» με την εμφάνισή της, αλλάζοντας από τις «καυτές» girlie εμφανίσεις σε κάποιες πιο… κυριλέ, φορώντας εντυπωσιακά ρούχα.

Η ίδια, πάντως, προτιμά τους χαμηλούς τόνους. «Κάποτε με είχαν πει ότι είμαι υπερόπτης. Δεν ισχύει αυτό. Όταν είσαι πάνω στη σκηνή, μπορείς να είσαι όσο ψωνάρα θέλεις να είσαι, για να μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου», αναφέρει.

Κι αν ακόμα αναρωτιέσαι αν η γλυκιά Ελευθερία είναι single, η ίδια το λέει ξεκάθαρα: «δεν έχω ζήσει ακόμα τον μεγάλο έρωτα»! ​

Δείτε την σε καυτές πόζες και στο βίντεο κλίπ

 

Πηγή: Κυπριακά περιοδικά «MAN» και «Must»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα