Ένα μωρό έχασε τη ζωή του με τον πλέον τραγικό τρόπο στο Βέλγιο όταν ένα κλαδί έπεσε από την κακοκαιρία και το καταπλάκωσε μέσα στο καρότσι του.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το βρέφος, που ήταν μόλις δύο μηνών, σκοτώθηκε μέσα στο καρότσι του όταν στην περιοχή επικρατήσουν ισχυροί άνεμοι λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε την Τρίτη (9.7.2024) το Βέλγιο.
Όπως αναφέρει ο δήμαρχος της περιοχής του Yκλ στις Βρυξέλλες στο τηλεοπτικό δίκτυο rtl, «η μητέρα περπατούσε με το παιδί της στο πάρκο γύρω στις 4 μ.μ. όταν ξέσπασε η καταιγίδα και ένα κλαδί έπεσε στο καρότσι. Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά υπέκυψε στα τραύματά του».
Πολλοί ακόμη είναι οι μικροτραυματισμοί που καταγράφηκαν.
Un violent #orage a concerné la région de #Bruxelles en #Belgique aux alentours de 16h, s'accompagnant de pluies diluviennes et de puissantes rafales de vent entraînant des dégâts comme sur cette vidéo capturée à Uccle.
— Meteo60 (@meteo60) July 9, 2024
Vidéo : Nancy Woestyn via @MeteoExpress pic.twitter.com/N48eDtlOMg
Οι πυροσβέστες των Βρυξελλών είχαν ήδη πραγματοποιήσει 86 επεμβάσεις το πρωί της Τετάρτης, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό τους.
Από αυτές «οι 46 αφορούσαν διάφορα αντικείμενα που παρασύρθηκαν από τον άνεμο, 22 ξεριζωμένα δέντρα και 18 επεμβάσεις για κελάρια ή πλημμυρισμένους δρόμους. Εκκρεμούν ακόμη περίπου 200 κλήσεις».
Πηγή: newsit.gr
Διαβάστε ακόμα: Οδηγούσε με γόβες Louboutin και επιδείκνυε τη νέα της Porsche – Παρέσυρε και σκότωσε άνδρα