Τραγικό δυστύχημα στην Ιταλία: Μητέρα δύο παιδιών πιάστηκε σε τελεφερίκ και έπεσε από ύψος 150 μέτρων

Τραγικό δυστύχημα στην Ιταλία: Μητέρα δύο παιδιών πιάστηκε σε τελεφερίκ και έπεσε από ύψος 150 μέτρων

Μια μητέρα δύο παιδιών έχασε τη ζωή της σε ένα τραγικό δυστύχημα στην Ιταλία, πέφτοντας από ένα τελεφερίκ από εκατοντάδες μέτρα, μπροστά στα μάτια του συζύγου και των παιδιών της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 41 χρονη γυναίκα, την οποία έλεγαν, Margerita Lega, βρισκόταν σε διακοπές στην Calasca Castiglione, στην κοιλάδα Anzasca που βρίσκεται στις ιταλικές Άλπεις, όταν τα ρούχα της πιάστηκαν σε ένα τελεφερίκ την Πέμπτη στις 11 το πρωί. 
Η 41χρονη, με καταγωγή από το Τρεντίνο της Ιταλίας, φόρτωνε αποσκευές σε ένα μικρό τελεφερίκ που μεταφέρει αποσκευές και αντικείμενα αλλά όχι ανθρώπους, όταν αυτό την «έπιασε».

Το μικρό τελεφερίκ έσυρε την άτυχη γυναίκα ως στην άκρη ενός γκρεμού όταν ξαφνικά αυτό «πήρε μπρος», σύμφωνα με την Daily Mail.

Η Λέγκα κατάφερε να κρατηθεί για λίγα λεπτά από την άκρη του γκρεμού μέχρι που δεν άντεξε και έπεσε κατακόρυφα από ύψος 150 μέτρων και είχε ακαριαίο θάνατο.

Ο σύζυγός της και τα δύο παιδιά της – ένα εξάχρονο και ένα εννιάχρονο – ήταν παρόντες εκείνη την ώρα και φέρεται να ήταν μάρτυρες του φρικτού θεάματος. Το περιστατικό διερευνάται από την αστυνομία.

Χρειάστηκαν ελιγμοί με σχοινί για να ξεπεραστεί το βραχώδες και ανώμαλο έδαφος για να βρεθεί το άψυχο σώμα της 41χρονης. Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα για την Lega εκτός από το να επιβεβαιώσουν τον θάνατό της. Οι διασώστες από την Guardia di Finanza έφτασαν και το σώμα της ανασύρθηκε στη συνέχεια από ελικόπτερο της πυροσβεστικής.

Η Silvia Tipaldi, δήμαρχος της Calasca Castiglione, μοιράστηκε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και είπε ότι διεξάγεται πλήρης έρευνα.

«Είμαστε σοκαρισμένοι. Περιμένουμε τους ελέγχους του δικαστή στο εργοστάσιο για να έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό που δυστυχώς αποδείχθηκε τραγωδία», είπε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα