Φοιτητής στραγγάλισε τη μητέρα του επειδή τον έδιωξε από το σπίτι – Του είπε να βρει δουλειά και να καθαρίζει το δωμάτιο του για να μείνει

Φοιτητής στραγγάλισε τη μητέρα του επειδή τον έδιωξε από το σπίτι – Του είπε να βρει δουλειά και να καθαρίζει το δωμάτιο του για να μείνει

Ένας φοιτητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού των ΗΠΑ φέρεται να στραγγάλισε τη μητέρα του, αφού του έδωσε μια ειδοποίηση έξωσης που του ζητούσε να βρει δουλειά και να κρατήσει το δωμάτιό του και τους κοινόχρηστους χώρους του σπιτιού τους καθαρούς.

Ο Conner Kobold, 20 ετών, παραδέχθηκε το αποτρόπαιο έγκλημα μόλις έφτασε η αστυνομία τον Φεβρουάριο στο σπίτι του Valparaiso που μοιραζόταν με τη μητέρα του Shanelle Burns, βοηθό αντιπρόεδρο στο Πανεπιστήμιο Loyola στο Σικάγο, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έλαβε η Chicago Tribune.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς ότι «σκότωσε κάποιον» και τους είπε πού θα μπορούσαν να βρουν τη μητέρα του, η οποία χαροπάλευε πριν ζητήσει να του βάλουν χειροπέδες.

Η Μπερνς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σημάδια στον λαιμό της και υποψία εγκεφαλικής βλάβης. Υπέκυψε στα τραύματά της δύο μέρες αργότερα. Ο θάνατός της κρίθηκε ως ανθρωποκτονία από ασφυξία λόγω στραγγαλισμού με το χέρι.

Ο Kobold κατηγορείται ότι διέπραξε τη μητροκτονία αφού η Μπερνς του έδωσε μια ειδοποίηση έξωσης που περιέγραφε τις προϋποθέσεις που έπρεπε να εκπληρώσει εντός ενός χρονικού πλαισίου 30 ημερών για να μείνει στο σπίτι της οικογένειας.

Έπρεπε να βρει δουλειά πλήρους απασχόλησης, να διατηρεί το δωμάτιό του καθαρό και να συμβάλλει στην καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων του σπιτιού, δείχνουν τα έγγραφα.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα